Po zalozeniu dokladki na przedni zderzak zaczelo mi czegos brakowac. Po zastanowieniu sie wpadlem na pomysl, ze wygladaloby super jak by byla dokladka z tylu.
Szukam i szukam, ale moze ktos juz wpadl na jakis genialny pomysl. Pomalu nasuwa mi sie Vectra C, ale nie wiem czy to wogule podejdzie.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 14, 2010 11:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Poszukam foto tylu jakiejkolwiek, bo nie chce mi sie teraz isc na dwor i robic zdjecia.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Po zalozeniu dokladki na przedni zderzak zaczelo mi czegos brakowac. Po zastanowieniu sie wpadlem na pomysl, ze wygladaloby super jak by byla dokladka z tylu.
Szukam i szukam, ale moze ktos juz wpadl na jakis genialny pomysl. Pomalu nasuwa mi sie Vectra C, ale nie wiem czy to wogule podejdzie.
Jednak ubiore sie i pojde cyknac fotke mojego, bo wujek google nie posiada w bazie
Z tym accordem to nie glupia sprawa, ale do wydechu dojdzie jeszcze mi gazownik, bo po lewej stronie mam wlew podtlenku.
Markzo, zapomnialem cyknac fotki, jak jutro bede pamietal to walne foto.
Tak jak Tomi mysli nie byloby glupio, ale trzeba by bylo zderzak przerabiac, bo w tym co mam juz jest wyciecie na wydech. Moze by tak zdjac zderzak, przyciac i cos dospawac. Mam znajomego co ma serwis skuterow i spawarke do plastykow.
Druga opcja jaka sobie wymyslilem to odlac w formie dol zderzaka od 600, wykonac kopie, ale lekko wieksza, tak zeby naszla na ori zderzak i dokleic taka dokladke. W ten sposob bedzie lekko nizej, minimalnie szerzej i pod wydech bedzie pasowac.
Dokladnie tak, ale chodzi o to, ze bedzie musial to zrobic gaziarz, wiec dodatkowy wydatek (tak glosno mysle). Jednakze tu nie chodzi o oszczednosc, tylko o efekt.
Zaczyna mi sie podobac ta wersja od Acc, tylko teraz tak. Czy kupic wydech od TypeR, ktory mnie bedzie kosztowal fortune, czy kupic dwa wydechy od 620i (pojedyncze koncowki) i oddac gosciowi co mi robil wydech w Swifcie (pospawa sobie i cos dopasuje), a teraz wlasnie wpadla mi mysl, ze moze by tak oddac poprostu mu i powiedziec o co chodzi i on wtedy sobie cos dopasuje kurde sam juz nie wiem...
ale po co CI gaziarz? do przeniesienia wlewu?? przecież to żadna filozofia... ja bym pojechał do tego ziomka od swifta, powiedział, że to tak a to tak, i niech robi, a nóż wystruga coś ciekawego i wymota sliczny wydech
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
ja bym pojechał do tego ziomka od swifta, powiedział, że to tak a to tak, i niech robi, a nóż wystruga coś ciekawego i wymota sliczny wydech
tylko, zeby byl cichy, Swift mial dostac kopa i dostal, ale tam halas odgrywa druga role, a w Roverku zalezy mi na ciszy i komforcie.
Zawsze mozna dolozyc plastykowa atrape z drugiej strony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum