Zle napisalem;p Koło samo w sobie jest proste (mam nadzieje,ale zadnych ósemek nie robi;P), hamulce dzialają, klocki nie tra o tarcze i tarcza nie trze o reszte;p widac ewidetnie ze belka jest zakrzywiona do środka troche i widac nawet miejsce w ktorym jest zagiecie. Dlatego uważam ze to tylka belka i obym sie nie mylil;p
Proponowałbym sprawdzić jeszcze łożysko koła którym uderzyłeś w krawężnik, może być do wymiany, a jeśli chodzi o samą belkę to tak jak kolega wyżej napisał, wszystkie są takie same.
oki, dzieki;) zauważyłem na aukcjach info ze niektóre kompletne belki sa bez abs-u. Ja absy mam i jak by to teraz wygladalo jak bym zalozyl np.bebny bez absu? przód będzie działał czy wszystko będzie wariować?
I jak wygląda kwestia linek.. wszytsko jest tak samo? Wybaczcie za mase pytan ale jestem jeszcze w tym zielony a przez cene calej belki sam ja bede wymienial;p
Skoro wszystko poza belką jest ok, to nie ma różnicy, najlepiej kup samą belkę i przełóż wszystko ze swojej, jeśli chodzi o cały czop z piastą to tam są 4 śruby, odkręcasz od starej i potem przykręcasz do nowej z zachowaniem stron i będzie ok.
mam auto z bębnami z abs i teraz jak kupię piasty na tarczę wiadomo i resztę tarcze klocki wiadomo to wszystko? uchwyty są takie same? nie wiem czy mnie ktoś rozumie... więc łopatologicznie... wywalić bębny dać tarcze bez wymiany belki da rady czy nie da rady?
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum