bede mial jak dobrze pojdisze piekne 5 ramienne felgi 17 oczywscie na wymiar 4X114,3 z oponkami 205/40/ pokaże jak juz beda w garazu tlyko tylemat... montować czy do .zyda????
Zeus, ramka na kolor nadwozia, zeberka i ta czarna jeszcze oslona na czarno. czarny błyszczący. logo znika - miejsce po logo ladnie zaszpachlowane.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 69 Skąd: Raszyn-Rybie
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 18:32
W końcu pomalowałem grill w kolor a więc oto zdjęcia mojego autka, w najblizszym czasie bede montował dolną gumę pod zderzak od fokusa a nie tak jak przewaznie wszyscy to robią od laguny
Tył mojego autka
i felga niestety jeszcze bez duzych kapsli bo mi brakuje jednego a z 3 nie bede jezdził
[ Dodano: Pon Cze 21, 2010 19:32 ] olek997 a jak Tobie idzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 18:30
Zeus a czy ujawnił byś dokładne rozmiary felgi i opony jaką nadciągnąłeś na nią? tak na przyszłość dla innych, dodatkowo info o tym czy opona nowa czy używka była.
[ Dodano: Pon Cze 28, 2010 19:52 ]
W końcu zamontowałem kolejną część do mojego Roverka tym razem była to hokejka przedniego zderzaka, jednak niebyła od laguny lecz od focusa pierwszej generacji. Niestety miałem duże problemy z uformowaniem jej i niewszędzie przylega tak jak powinna. za jakiś czas może ją zmienie ale to jeszcze zobacze, oto efekt
olek997 a jak Tobie wychodzi grill? jest już gotowy?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
karasbp, tak właśnie się stanie. będę montował takie spryski jak w vw wysuswane. aa przy ori grilu mi sie podobały te ramki halogenów no ale teraz już nie więc będą pomalowane w kolor nadwozia.
Markzo, głownym założeniem było usunięcie znaczka:) nikt nie wie oc to za fura:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum