z przodu to loda wyrwał chyba. Maska wyraźnie przestaje nad błotnikiem, brak zaślepki w zderzaku i brak górnej osłony na akumulatorze, grill na 1 śrubie przykręcony...
Jak dla mnie to kolejna perełka świeżo po malowaniu
Pierwszy godny polecenia.
Drugi ma słabe nagłośnienie, brak przydatnego czujnika cofania
Trzeci z prezentowanych R75 z Płońska,możliwe,że jest to przekładka z anglika.Widać to po przednich fotelach.Fotel z pamięcią powinien być dla kerowcy a nie dla pasażera!
No chyba,że wmontował sobie tylko fotele z wersji angielskiej (tylko nie wiem czy się da)
Felgi prezentowane na zdjęciu nie są 16" tylko 15"( szestnastki wyglądają zupełnie inaczej)
Nie jest to pakiet chrom, obawiam się także, że nie jest to lusterko samościemniające (fotochromatyczne)tylko zwykłe.
Na trzeci egzemplarz radziłbym uważać.
Dzięki wszystkim za pomoc. Zdecydowałem się na tego z Piaseczna i to prawda sprzedającym okazał się gość z Chin, ale na szczęście mówi po polsku. Trochę może pospieszyłem się z zakupem, ale teraz już nie ma odwrotu. W stacji kontroli pojazdów nie stwierdzili żadnych usterek. Co do lakieru stwierdzili że maska z przodu była delikatnie malowana, ale samochód nie miał większych uszkodzeń. Problem powstał gdy po zakupie przyjechałem nim do Łodzi i na następny dzień sprzęgło stało się miękkie i brało przy samej podłodze. Obecnie samochód stoi u mechanika na wymianie pompy sprzęgła (biegi zupełnie nie wchodziły a dywanik był cały mokry od płynu). Dodatkowo przed zakupem nie sprawdziłem wycieraczek (nie brałem ich pod uwagę) okazało się że działają tylko na najszybszej pracy i nie parkują, ale nic to, poszukam rozwiązania i będę cieszył się z jazdy bo prowadzi się naprawdę super. Zastanawiam się tylko co mi buczy bądź też brzęczy w bagażniku przez około minutę po wyłączeniu silnika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum