Pomógł: 17 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 292 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 10:44
Ten czujnik przy bębenku nie ma nic wspólnego z centralnym zamkiem. Powinno być tam cięgno, które idzie do mechanizmu zamka i to ono otwiera drzwi, a tam jest drugi czujnik, przy siłowniku, który daje sygnał centralce.
I pisz po polsku.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 10:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czyli rozumie ze u mnie nie ma lub jest odlaczone to ciegno i przez to nie dziala central tak??
powiedzcie mi jeszcze od czego jest ten bebenek przy wkladce kluczyka??
Bez problemów powinno dać się kupić "czysty" bębenek.
Nie byłbym taki pewny. W żadnym "normalnym" motoryzacyjnym nie dostaniesz takiej części. Proponuję żebyś podjechał do motoryzacyjnego i zapytał o wkładkę zamka do malucha. Na 98% nie znajdziesz a co dopiero do Rovera.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Nie byłbym taki pewny. W żadnym "normalnym" motoryzacyjnym nie dostaniesz takiej części. Proponuję żebyś podjechał do motoryzacyjnego i zapytał o wkładkę zamka do malucha. Na 98% nie znajdziesz a co dopiero do Rovera.
gwarantuję Ci że dostaniesz, trzeba mieć tylko dobry sklep i sprzedajacego, który poszuka takiego czegoś A do malucha to dostaniesz naprawde w kazdym sklepie i to zwykle od ręki a swoją drogą jeśli nie w sklepie to napewno w ASO bez najmniejszych problemów Ci ściągną
kurczak nie moge dostac samego ciegna;/ do tego nie wiem czy nie mam cos ulamane przy bebenku. a na dole nie widze jak to powinno byc. do tego strasza ze prowadnica szyby przeszkadza do wyciagniecia zamka.
naprawial ktos juz urwane ciegno??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum