Palkerson, a może mapy w kompie się rozjechały, z tego co mi wiadomo może się tak zdarzyć
Cytat:
dokladnie o tym samym pomyslalem. Sprobuj nauczyc kompa od nowa pracy silnika a jak to nie da rady to podmianka kompa
a jak mam go nauczyć :D?? szczerze to resetowałem go i nie dało to nic może bez kitu wezmę kompa i przełożę tylko to się liczy z innymi kluczykami bo jest immo
[ Dodano: Sob Wrz 18, 2010 18:36 ]
Wszystko zostało naprawione....... głupia sprawa a jednak problemów było multum ....... jednak rozrząd był jeszcze o jeden ząbek przesunięty ;/:/ i teraz po dobrym ustawieniu jest mega różnica..... silnik chodzi równiutko cichutko !! i co najlepsze zapierdziela aż miło !!! na odcinku 120 metrów roverem 1.4 dobiłem do 100 na blacie a swoim do 120 a przed zmiana rozrządu 100 osiągałem po przejechaniu prawie 300 metrów :/ ale na szczęście już jest wszystko ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum