Dla domknięcia tematu, bo to w końcu już pierwsza rocznica - tydzień Będzie dość długo bo poczułam natchnienie
Chciałam jeszcze raz wszystkim podziękować, jest nam strasznie miło, że o nas pamiętaliście i z nami byliście wirtualnie czy osobiście.
Tak jak już Dawid powiedział specjalne podziękowanie dla Jedyny. Pełna profeska, potraktował nas jak klientów, a nie znajomych ( w dobrym słowa znaczeniu). Auto wyglądał pięknie (na żywo niebo korzystniej niż na zdjęciach), jedyna wyglądał pięknie Było otwieranie drzwi, szampan w aucie, romantyczna muzyka, parkowania R tak żeby mi majtek nie było widać Jakby ktoś z Was czy Waszych znajomych szukał auta na śląsku naprawdę gorąco polecam, czuliśmy się wyjątkowo (i zaczęliśmy mieć ochotę na R75 )
Dziękuję Ti i Izie, że taki kawał przyjechali i przywieźli cioci Zouzi Lilieczkę
No i klamka zapadła
Tutaj myślę, że większość tych państwa znacie
Marta_n była moim świadkiem i lepiej wybrać nie mogłam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum