forum padło i szlag trafił posty od 3;20 do usunięcia awarii foto prosimy!
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 19:46
wam forum padlo a mo net:) wczoraj je mialem na roverze bo przekladalem z ori letnie na nie a na ori zimówki. Ale mam rovera na zimówkach teraz i ori felach tamte do wiosny beda leżec.:-) foto jutro zrobie i rzuce:)
Hmm z ciekawości zapytam jaki był sens kupowania felg żeby 5 miesięcy w garażu leżały? Nie lepiej było zaczekać? Może trafiło by się coś lepszego?
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 20:06
Pływak, z takiej że
po 1 teraz jest kasa,
po 2 juz od roku ich szukam i to nie za wczesnie bylo tylko za pozno niemoglem sie zdecydowac,
po 3 teraz chodliwy towar to zimówki, stalówki itp, dlatego te sie niedość że udało stargować to i tanio stały,
po 4 tanie
i po ostatnie najważniejsze na wiosne ślub więc juz tak frywolnie nie będzie
po 2 juz od roku ich szukam i to nie za wczesnie bylo tylko za pozno niemoglem sie zdecydowac,
Rok czy 1,5 roku co za różnica?
Cytat:
po 3 teraz chodliwy towar to zimówki, stalówki itp, dlatego te sie niedość że udało stargować to i tanio stały,
Na wiosnę zaczyna się na allegro prawdziwy wysyp używek za cena która dałeś za te felgi można by już mieć używki z prawdziwego zdarzenia...
Cytat:
po 4 tanie
Low endy zawsze są tanie na nie nie ma sezonu
Cytat:
i po ostatnie najważniejsze na wiosne ślub więc juz tak frywolnie nie będzie
Tak byś przyszłej małżonce zakręcił, ze nie doliczyła by się tych 2-3 brakujących tysięcy z prezentów
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 21:44
Nie chce używek, mam te które mi odpowiadają to nawet nie chodzi o kurek na kasie małżonki, bardziej sam wiem ze mi na co innego bedzie potrzebna.
[ Dodano: Nie Paź 17, 2010 22:44 ]
Niestety na roverku juz zimowki wiec fotka samej felgi:) ale jak ja mialem przykrecona na samochodzie z opona w czasie przekladki gum to mi sie podobala:) pasowala do jasnego lakieru.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum