TomC, Dzięki za odp., właśnie znalazłem w pewnym znanym serwisie aukcyjnym 50ml za 27zł a właściwie 33zł z wysyłką co i tak jest bardzo atrakcyjną okazją , natomiast jedyne co znalazłem w sieci na temat różnic to podobno 2701 jest ulepszoną wersją 270 ale w samych parametrach różnic nie widać , poza tym praktycznie nigdzie nie można kupić 2701 50ml i do tego w podobnej cenie jak 270 .
kpt, jak pisałem do sprzedawcy z zapytaniem o ten klej czy nowy, otwierany itp. to tak mi odpisał, cytuję:
"Czy to jakiś żart?? Jak to otwarty??? i że niby co??? otwarty i wystawiony do sprzedaży?? Takie rzeczy to nie u mnie!!! Produkt jest nowy i pełnowartościowy:))
cytat z jakiegos forum "Odpuscilbym sobie te z allegro za ta cene... Kiedys klient w firmie dal mi swoj klej tej firmy kupiony z tanszego zrodla. Nie wiem skad go mial. W ogole nie trzymal... Moze byl stary jakis... Nie wiem. Najlepiej kupic w jakiejs duzej hurtowni lub sklepie z lozyskami."
Mnie tylko zastanawia skad niektorzy, prywatne osoby, biora po pare, parenascie buteleczek loctitea, za 1/3 ceny w normalnych sklepach.
No cóż, póki co odpuściłem sobie ten LOCTITE z allegro, wczoraj kupiłem na mieście w sklepie narzędziowym buteleczkę LOCTITE 270 całe 10ml 35zł, ale ten klej jest wart każdych pieniędzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum