Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam mam taki właściwie nie problem a odczucie i chce sie upewnić czy wszystko gra czy nie. W zeszłym tygodniu wymieniałem maty grzewcze w lusterkach. Założyłem maty 12W. teraz jak juz sie zimno zrobiło i włączam podgrzewanie to dzieje się cos takiego charakterystycznego dla włączenia sprężarki klimy. Czuć takie delikatne jakby szarpnięcie jakby silnik dostał ciut więcej obciązenia.
Zastanawiam sie czy alternator daje rade. zazwyczaj radio włączone i wcale nie cicho dmuchawe zawsze na drugim biegu oraz podgrzewanie lusterek i szyby. Czy możliwe że to za duże obciążenie czy coś???
Ogólnie zero jakichkolwiek problemów z elektryką czy też akumulatorem. tylko to bardzo delikatne prawie nie wyczuwalne szarpniecie silnikiem.
P.S
Czy tylko ja uważam że podział forum na podkategorie modeli jest bez sensu?!!! Przecież silniki są takie same instalacje niemalże identyczne a teraz będe czekał aż ktos zajrzy do kącika Coupe... Bez sensu. Rozumiem że jak zdubluje post w kategorii R200 to dostane od Pani Szeryf ostrzeżenie?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Vesper416 Pon Lis 29, 2010 21:25, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 29, 2010 20:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum