Jutro wam wrzuce nie chce ni sie teraz isc do garażu.
No dobra kolego zle sie wyrazilem.Ale to jest słabsza odmiana tego silnika.Ten silnik jest tez montowany w rover 214.Podam wam jeszcze VIN i zdjecie to uwierzycie.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 19:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tu jest zdjęcie silnika z 200, masz tak samo szeroką głowicę? Czy masz tam tyle miejsca że z boku tylko jedna kopułka Ci się zmieści?
Czy wygląda bardziej jak któryś z tych:
Ja na przewody mam pomysł, ale trochę partyzancki...
Też nie mogłem dorwać idealnie pasujących przewodów, a jak już jakieś w miarę siedziały to okazywały się być gorsze od moich starych.
Więc wziąłem folię śniadaniową, owinąłem 3 razy przewody, potem taśmą izolacyjną okręciłem je i niema problemów, ani nie strzelają, ani żadnych inny problemów
Kopułka, cewka i świece są tak samo rozmieszczone w 214i i 414i. Więc przewody do Rovera 214i 96-99 są identyczne z tymi, które potrzebujesz. Nie kupuj tylko od starszego kanciaka, gdyż tam była inna cewka i w innym miejscu zamontowana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum