no włąśnie nie.. patrze z każdej strony i chyba na klej ? poxylina może?
Ja nie mam do czego jej przyczepić w zderzakach R25/ZR jest miejsce na śrubki ale to trzyma się na końcach tylko a jak oni to mocują na środku to nie wiem..
Leszczu a nie masz czasem srebrnej ?
[ Dodano: Sro Sty 05, 2011 14:00 ]
to jak Ci odpisze to wklej tutaj
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 14:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja mam poxylinę kupioną jak coś skleisz to już nie odklei się.
A u mnie takie naciągacze.. Za malowanie dokłądki 250 PLN, za malowanie obramówek halogenów 70 a za malowanie zderzaka + obramówki halogenów (jeszcze nie zamontowane i one i halogeny) to chcą 400 PLN więc jak to przykleję to powiem "no haloooo ale to tak jest - 400 zł za całość"
Tylko jak ja będę malował zderzak to zamiast tak jak inni robią zespawać te nasze listwy, to zespawam ten pasek na całej długości zderzaka, w fotoszopie wygląda obiecująco. Bo cały łysy zderzak bez niczego wygląda słabo ale jakby całemu łysemu zderzakowi dodać dokładkę z ZR'a to by mogło podnieść morale jednak dla bezpieczeństwa pozbędę się jedynie tego wżłobienia na całej długości zderzaka pod grilem i nad listewkami
[ Dodano: Sro Sty 05, 2011 14:12 ]
Ogólnie lakiernicy to złodzieje. Jak ja malowałem lotkę od MG to krzyczeli po 400zł lub 500 zł Ale udało mi się pomalować za 250 zł.
[ Dodano: Sro Sty 05, 2011 14:57 ] memphisto, Po tej fotce widać że dokładkę przykręcasz w te same miejsca co zderzak. Wiec w czym problem.
[ Dodano: Sro Sty 05, 2011 19:02 ]
Cytat:
Cytat:
to jak Ci odpisze to wklej tutaj
No jak nie zastrzeże praw do swojej wypowiedzi to wkleję
"Się przykręca ją, ja dałem też na silikon żeby ładnie przylegała"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum