perez to jest ten 6 cylindrowy silnik bmw?? jak tak to dla mnie on bosko pracuje:)
6 cylindrow i ryczy pieknie, dzwiek lepszy niz muzyka (radia od tygodnia nie przelozylem)
Z zewnatrz tak fajnie nie slychac, ale w srodku przy niskich obrotach pracuje jak jakis ogromny silnik, a jak sie wkreci to czuc jakby pod maska bylo z 500KM.
Tak mi sie to auto spodobalo, ze zastanawiam sie czy na wiosne nie kupic takiej http://otomoto.pl/bmw-540...-C15845012.html lub przy sprzyjajacych wiatrach pienieznych takiej http://otomoto.pl/bmw-540...-C16059466.html
[ Dodano: Czw Gru 16, 2010 13:55 ]
hvil napisał/a:
Ale ten przynajmniej Ci do driftów bardziej podejdzie niż Rover:P
Po sniegu najwyzej, bo przypalilem raz laka, polecialem przez pl. Konstytucji boczkiem i stwierdzilem, ze niech ma sobie zasluzona emeryture u mnie, bo malolaci na wiosce na pewno niezle dali jej popalic.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 13:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeździłem taki E39. Pięknie to chodzi. Super z LPG.
Przy takiej mocy to nic nei czuć. spalanie przy spokojnej jeździ 13-15.
Idzie jak przecinak. Super wóz.
W skrzyni tylko padła dwójka . Więc 1 i potem 3
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Oskar, jak to mu się nie chcialo...wypiliśmy sobie kawkę...a bo to jedną? Pogadaliśmy o głupotach i zarwaliśmy noc. Pewnie że było warto
A tak na poważnie. Oskar wiesz jak ciężko znaleźć E34 w dobrym stanie za rozsądne pieniądze i do tego nie przerobioną na prom kosmiczny?
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
możesz coś więcej napisać o tym crxie? albo przedstawić właściciela?
Wlasciel nie wiem czy sobie zyczy, zeby go przedstawiac. O CRXie wiele nie wiem, wiec rowniez nie napisze.
Oskar napisał/a:
nie wiem czy dobrze widzę blachy tego auta ale czy to jest ZKA, chciało Ci się całą polskę jechać po auto?Było warto?
No doladnie ZWA(rszawy)
Tak jak napisal Zukowaty ciezko bylo cos dostac za takie pieniadze, juz nie wspomne, ze wogule ciezko dostac w Warszawie. Niestety, ale nawet stare auta w Wawie trzymaja cene, dlatego oplaca sie pojechac dalej. Poza tym ta wycieczka nie przekroczyla 500zl, a jak napisal Zuki przygoda to przygoda. Poza tym dawno nie jechalem pociagiem, a przy okazji dowiedzialem sie, ze jak sie kupi bilet do Pily z przesiadka w Poznaniu mozna zostac w Poznaniu, bo przesiadki moze w ogole nie byc
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum