bonus89, też myślę, że to nie głupi problem pomalować te czarne nasze progi pod kolor autka, ale to i tak myślę, że nie zastąpi to progów od ZR.
No ale właśnie nie chce ze swojego ZRa robić ma być 200 ładne bez udziwnień, i chyba machne to na wiosne w kolor, tylko będę musial tego czarnego baranka ładnie zjechać i zapodkładować na gładko
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
no przecież mówiłem że jak się wygładzi i pomaluje to może będzie wyglądać fajnie a jak się pomaluje na chropowate to wieś tańczy wieś śpiewa o to mi chodziło ^^
Matius napisał/a:
szczerze to nie wiem jak to będzie dokładnie wyglądać ale np u mnie to miejsce jest chropowate i jakby na to położyć kolor to wydaje mi się ze wyjdzie tragedia... ale jakby wygładzić to czemu nie
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Matius w większości seryjnych samochodów ten baranek jest w kolor i jest "chropowaty" a w niektórych czarny, nie uważam takiego z salonu auta (wiem że paski B5 tak miały) za "wieś tańczy..."
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
oj bonus89 to jest moja opinia tak mi się przynajmniej wydaje że jakbyś pomalował te chropowate miejsce kolorem to byłoby to raczej nie elegancko ale mogę się mylić, nie widziałem tego jak wygląda... Krzysi3k, pokazał swojego z pomalowanym i na zdjęciu wygląda nawet zacnie ale to na zdjęciu w realu jakbym zobaczył chropowate miejsce w kolorze to wydaje mi się że ja bym tak nie chciał... jak gładko nie ma sprawy bo to zawsze auto inaczej wygląda. Czepiliście się tej wsi kurde no
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum