wiesz co... przedwczoraj miałem raz ale mówię sobie dobra tam... teraz znowu miałem więc już wole zgłosić. Jak coś to będę pisał czy coś się dzieje czy nie.
Wyskakuje błąd ale posta i tak dodaje... nic nie ściągam nic nie zamula jakby coś.
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Taki błąd może się zdarzyć gdy Twoja przeglądarka próbuje w jakiś sposób wysłać posta winnym kodowaniu niż to możliwe. Czemu tak się dzieje, nie mam pojęcia
Być może, trzeba będzie po naszej stronie zmienić oprogramowanie... ale póki co jesteś pierwszym, który zgłasza taki problem.
No, chyba że trafiałeś na moment restartu usługi...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum