OMG chyba w autobus się przesiądę i szybciej zacznę się przemieszczać ....usterka za usterką . Naprawione biegi , sprzęgło to teraz problemy z mocą . Sorki za offtopic ,ale dzisiaj straciłem wenę do tego samochodu . TOTALNY MÓŁ . dam znać jak ogarnę temat co było problemem . Pierw komputer i zaufany mechanik .
(dodam ,ze samochod trafil na podnosnik 4 koła w górze . kazali mi zacząc zminiać biegi tak jak bym jechał , samochod bez oporów rozpedzał sie na prędkościomierzu i obrotomierzu )
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 20:11
kamil652 napisał/a:
(dodam ,ze samochod trafil na podnosnik 4 koła w górze . kazali mi zacząc zminiać biegi tak jak bym jechał , samochod bez oporów rozpedzał sie na prędkościomierzu i obrotomierzu )
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 22:12
kamil652 napisał/a:
a jakies czujniki przy aku są? widzialem ,ze aku wyjmowali ....
Jedynie pompa niskiego ciśnienia i zawór http://forum.roverki.eu/v...p=429044#429044 Oprócz tego jest czujnik na ciśnienia na obudowie filtra paliwa ale gdyby był odłączony to by się świeciła żółta kontrolka silnika na desce i by nie odpalił.
[ Dodano: Wto Mar 01, 2011 09:04 ]
Osobiście jednak bym najpierw obejrzał kable do niego i wtyczkę. Mechanik mógł uszkodzić ja przy wyciąganiu skrzyni. Dziwny zbieg okoliczności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum