mamy pytanie planujemy pod koniec marca wybrać zaległy urlop i wybyć gdzieś w PL. nie mamy sprecyzowanego miejsca czy góry czy morze czy wschód czy zachód po prostu gdzieś w PL.
Warunek konieczny to możliwość zakwaterowania z 4 miesięcznym szczeniakiem. więc wczasy raczej "emeryckie".
_________________ D-4D + Ubot 520xl
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 21:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Jeśli wybierzecie góry to polecam małą mieścinę Rymanów Zdrój - http://pl.wikipedia.org/w...%B3w-Zdr%C3%B3j
Sporo szlaków - źródeł do zwiedzania na Słowację (zakupy wiadomo jakie ) 20 min. drogi.Dodatkowe atrakcję w pobliżu tama na Solinie http://pl.wikipedia.org/wiki/Solina (jest na co popatrzeć)
Zakwaterowanie około 30 pln osoba tyle płaciłem na jesieni za piętro w domu (warunki full wypas)
_________________ Porażka jest szansą na to,aby zacząć jeszcze raz-inteligentniej...
Tutaj wynajmowałem - http://www.nocowanie.pl/n...urystyka/62630/ masz podwórze dość duże (jeśli masz dzieci to duży plus) parking przed domem brama zamykana na noc
Na tym "osiedlu" jest kwatera obok kwatery ta mieścina żyje z agroturystyki w koło same uzdrowiska
_________________ Porażka jest szansą na to,aby zacząć jeszcze raz-inteligentniej...
Wprowadzanie psów jest zabronione, ale ludzie przestrzegają tej zasady tak samo jak sprzątania po swoim psie.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ludzie jak nie wiecie to nie piszcie po co wprowadzać zamęt.
Te wiadomości podsunął mi wujek google, więc przepraszam za niezweryfikowaną wiadomość. Sam mam psa, ale nigdy nie odwiedził on plaży mimo, że nie mam nic przeciwko psom na plaży pod warunkiem, że właściciele sprzątają po nich i psy są nie agresywne, a te agresywne na smyczy i w kagańcu.
DawidNB napisał/a:
chętnie posprzątam po psie ale co mam z tym zrobić potem jak w PL nie ma nawet śmietników do tego przeznaczonych.
Temat rzeka, ale lepiej chyba wrzucic kupkę do zwykłego śmietnika niż położyć się na niej na plaży.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, mamy szczeniaka próbujemy się po prostu dowiedzieć jak to wygląda bo wcześniej temat nas nie dotyczył, każdy mówi co innego
A kupy to faktycznie temat rzeka... u nas na osiedlu nie ma ani jednego kosza na śmieci,a w całej dzielnicy pewnie idzie na palcach policzyć. Wg mnie jak zwykle mamy prawo do dupy.... jak by chociaż na 500m stał jeden śmietnik myślę, że nie było by problemu.
Dla mnie pewne rzeczy są oczywiste jak sprzątanie na plaży po psie, nie pozwalanie mu wchodzić do piaskownic itd itd....
I na tym kończę ten gówniany OT
U mnie na Bemowie na osiedlu, ktore zamieszkuje przez pewien czas byly na kazdej klatce woreczki i rekawiczki oraz sa specjalne kosze..teraz sa same kosze
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum