Nigdy nie zapomnę jak 6 lat temu podczas Tuning Party w Łodzi jeden z ziomków zapytany o to czym polerował silnik ze tak lśni, lekko wcięty powiedział do mikrofonu tak że wszyscy słyszeli - Potem z jąder
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 13:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Byłem dziś u lakiernika MG, żeby mi znaczek na grillu przykleił, obejżał lakier i mówił, żeby sobie dać siana z polerką mechaniczną, lepiej dobry wosk i mleczko... Jeśli lakier nie jest jakis strasznie porysowany i matowy, to szkoda na to kasy bo może wyjść kiepsko, gorzej niz było...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Byłem dziś u lakiernika MG, żeby mi znaczek na grillu przykleił, obejżał lakier i mówił, żeby sobie dać siana z polerką mechaniczną, lepiej dobry wosk i mleczko... Jeśli lakier nie jest jakis strasznie porysowany i matowy, to szkoda na to kasy bo może wyjść kiepsko, gorzej niz było...
To chyba nie za bardzo w temacie ten lakiernik... polerka mechaniczna to nie tylko mocno ścierna pasta i jechane, polecam pierwsze lepsze forum detailingu sporo osób używa polerek mechanicznych z tą różnicą, że oni używają do tego środków z prawdziwego zdarzenia które nie ścierają połowy warstwy lakieru jeśli nie ma takiej potrzeby. Znajdź kogoś ogarniętego z polerką podrzuć mu swoje preparaty i niech Ci auto obleci efekt bez porównania do nakładania starą skarpetą
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
tak jak Plywak polecam lekture np tego forum. porzadna dawka wiedzy na temat kosmetyki aut. uwierzecie ze pasta tempo i plak to nie wszystko, a tak naprawde to nawet nic w pielegnowaniu auta. polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum