JJJJ A gdzie dostaniesz na 14 v? Takie żaróweczki z wąsikami robią tylko na 12 v - przynajmniej z mojego doświadczenia tak wynika. Też się namęczyłem z tymi zaróweczkami ale wkońcu kupiłem jakieś droższe w sklepie motoryzacyjnym i narazie odpukać świecą jak trzeba
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 08:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 335 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 08:07
Oczywiście, że są na 14V. W większości sklepów z elektroniką. Ja jak kupowałem żaróweczki do podświetlenia przycisków to od razu zakrzyczałem, że chcę na 14V, bo te na 12V się będą "palić". Gość w sklepie powiedział że jeśli to ma być do auta to słusznie...
pistolet chyba nastepnym razem trzeba będzie się do krakowa wybrać bo na Dolnym Śląsku nie moglem takich dostać , nawet we Wrocławiu albo wogóle nie mieli albo takie na 12 v
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 13:27
To macie jakieś wyjątkowo ubogo wyposażone te sklepy z elektroniką Dzwoniłem dzisiaj jeszcze z ciekawości do dwóch sklepów z elektroniką, które mam po drodze do domu i mają zarówno te na 12V jak i te na 14V do tego w kilku kolorach do wyboru Nie mieli tylko białego
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 13:56
tomi_zog, te żarówki z linku, który podałeś nie są zbyt dobre, bo nie mają "wąsów". Są na krótkich nóżkach do lutowania. Ciężko będzie wsadzić je do oprawek w miejsce starych żarówek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum