Cześć, tu siostra Huberta... Chciałam Was poinformować, ze jeżeli ktoś zechce odwiedzić grób mojego brata lub mnie i moich rodziców to zapraszam w niedzielę, bo w sobotę niestety nie będzie nas w domu.
Z góry dziękuję wszystkim którzy zechcą się pojawić oraz tym którzy cały czas pamiętają.
jeżeli ktoś zechce odwiedzić grób mojego brata lub mnie i moich rodziców to zapraszam w niedzielę, bo w sobotę niestety nie będzie nas w domu.
Piszę dopiero teraz, bo ciężko było zorganizować wyjazd większej grupy w tym terminie.
Ta niedziela nie do końca wszystkim pasuje, a pewnie większość chciałaby się pojawić.
Niemniej jednak postanowiliśmy w niewielkiej grupie pojawić się w tę niedzielę na grobie Huberta. Jeśli ktokolwiek jest zainteresowany, to chcielibyśmy się spotkać ok. godziny 17:00 w stałym punkcie (Stacja BP) i tam wspólnie pojechać do Dobre.
Zdajemy sobie sprawę, że ten post pojawia się dość późno i w ostatniej chwili, jednak jeśli większości osób nie pasuje i chciałaby go przełożyć na za tydzień dajcie znać.
Dorota, co do odwiedzin Was, to nie chcielibyśmy robić nikomu kłopotu zwalając się do domu Myślę, że wygodniej dla Was będzie spotkać się na chwilę na cmentarzu.
Dorota napisał/a:
Z góry dziękuję wszystkim którzy zechcą się pojawić oraz tym którzy cały czas pamiętają.
Mogę pisać tylko za siebie, ale Huberta będę wspominał b. długo.
Czyli podsumowując:
Niedziela (15.05.2011) godz. 17:00 stacja BP i wyjazd 17:15 w kierunku Dobre.
Kto może, niech się dopiszę, a kto nie może a będzie mógł za tydzień niech także da taką informację.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jeśli chodzi o terminy to w każdą niedzielę jesteście mile widziani, to jedyny dzień kiedy łatwo nas zastać A z odwiedzinami na prawdę nie ma problemu
A na imię mam Monika, Dorota to moja mama
Jak się okazuje jednak przyszły tydzień, to termin który pasuje większej ilości osób.
Zatem doszliśmy do wniosku, że dzisiejszy wyjazd przełożymy na za tydzień.
Przepraszam za zamieszanie.
Do zobaczenia za tydzień.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie dam rady w tym roku pojechac do Huberta ... zapalcie znicz ode mnie .
Dzieki !
Jasne, ale wiesz... nie musisz jechać w grupie, żeby podjechać.
Ten wyjazd jest zorganizowany, ale wiadomo, że nie wszystkim uda się dopasować z terminem.
Miło było poznać kolejnych "Roverkowiczów", zasiąść ponownie na chwilę za sterami R75 i cieszyć się że byłem (i chyba nadal odrobinę jestem) członkiem tej społeczności.
MaReK napisał/a:
W kwestii kwiatów i zniczy, to jak kilka osób ustaliło Violla poczyni jakieś zakupy.
Czy te piękne kwiaty Violla kupiła od siebie czy w imieniu całej społeczności? Jeśli była jakaś zbiórka to dajcie znać komu/ile.
Pozdrawiam!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Dziękujemy bardzo, że pamiętaliście o naszym Hubercie. Kwiaty i znicze są piękne. Dużo osób Was widziało i są pełni podziwu dla Waszej postawy. Szkoda tylko, że nie przyszliście na herbatę. Mieliśmy nadzieję, że spotkamy Was na cmentarzu, ale niestety. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy.Jesteście wspaniałą grupą.
Wasze zachowanie potwierdza, że Hubert potrafił wybierać sobie przyjaciół.
Dopiero trafiłem na wątek ale mnie także ścisnęło.
Po filmikach widać, że umiał cieszyć się życiem i zarażać tym innych.
Współczuje rodzinie, forumowiczom i sobie, że nie dane mi było Go poznać osobiście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum