Roverka zakupiłem w 2009r. Jest to wersja silverstone. Silnik 1,4 16V. Planów co do jego późniejszego wyglądu było bardzo dużo, ale niestety jako młody człowiek jeszcze i braku stałej pracy, wszystko dzieje się bardzo powoli
Tak wyglądał zaraz po zakupie: (nie patrzcie na date na zdjeciu)
Poźniej ogarnąłem nadkola (było troche rdzy), wymieniłem rozrząd, wywaliłem katalizator i powymieniałem inne duperele.
Tutaj jakaś mała sesja zimowa z kumplami:
Później wleciały nowe fele 16' z oponkmi Dunlop SP Sport 01 195/55 . Wiem wyglądają na balony
Po pewnym czasie bardzo tanio wpadła mi lotka od ZR'a, lakiernika też miałem za grosze wiec szybko wyladowała na aucie, a wygladało to tak:
Wleciała do środka jeszcze bardzo fajna gałka:
Aktualnie auto prezentuje się tak:
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
Ostatnio zmieniony przez thef Wto Maj 24, 2011 13:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 12:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gałeczka faktycznie miodaśna jest co do oponek to faktycznie przydałoby się chociaż 195/50... taki kompromis między niebalonowatością a komfortem
i jeszcze wracając do zdjęcia z kumplami to jeszcze nie widziałem 25, jak ta pośrodku, w kolorze Wedgwood blue
Jak jest zapakowany cały (5 osób + bagaże) to zdarzy się przytrzeć o tylne nadkole.
adamsky napisał/a:
i jeszcze wracając do zdjęcia z kumplami to jeszcze nie widziałem 25, jak ta pośrodku, w kolorze Wedgwood blue
to mało jeszcze widziałeś
adamsky napisał/a:
p.s. masz jeszcze jakieś plany co do modzenia ?
Z planów to:
-zmiana tych opon
-pomalowanie wszystkich plastików pod kolor
-obszycie kierownicy skórą
-przyciemnienie wszystkich szyb (prócz przedniej)
leszczu napisał/a:
Jakie masz ET tych felg
Nie jestem pewien ale bodajże 37.
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
Szybko spuszcza się szyby w dół i nic nie widać, tak samo na przeglądzie.
Kumpel w focusie jezdzi juz 2 lata i nie miał żadnych problemów... Ale wiadomo, jak to jest z tym niektórym się udaje a mnie mogą po tygodniu złapać i zabrać dowód...
Szybko spuszcza się szyby w dół i nic nie widać, tak samo na przeglądzie.
Kumpel w focusie jezdzi juz 2 lata i nie miał żadnych problemów... Ale wiadomo, jak to jest z tym niektórym się udaje a mnie mogą po tygodniu złapać i zabrać dowód...
Prawda jest taka, że praktycznie każdy diagnosta widzi ale nie zwraca uwagi bo to dla niego pieniądz, zawsze może powiedzieć że nie było jak było auto u niego.
Kolejna rzecz, w tym momencie nie wolno nawet przeźroczystej folii przyklejać na przednie boczne, podobno jakiś nowy przepis wszedł (nie sprawdzałem - to zdanie diganosty).
A moj niestety na zimowkach teraz z przodu, bo ktos zyczliwy mi pocial opony narazie nie mam kasy na kupno opon. Wiec posmigam na tych stalowkach troche..
No i jak widac wyzej na szybach zagoscil napis 'www.ROVERki.pl'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum