Pierwszym moim zakupem były nowe alufelgi "15" firmy Advanti Model A
Potem przyszło czas na wstawienie siateczki w grill i wybielenie przednich lamp.
Następnie wziąłem się za wnętrze. Doszły aluramki na zegary i na pokrętła nawiewu, oryginalny podłokietnik od Tomcata, pseudo carbonowe wstawki i gałeczka zmiany biegów od MG ZR. Jak i również pomalowałem wskazówki na czerwono, co teraz żałuję.
Potem doszła lotka ZR.
Kiedy myślałem, że to już koniec moich modyfikacji, wyczaiłem na allegro przednia dokładkę od ZR i to na dodatek w moim kolorze. Do tego jeszcze zamieniłem lusterka boczne na te od R25/ZR.
No i od przedniej dokładki wszystko się zaczęło, po pewnym czasie doszły progi i tylna dokładka od ZR.
No i tak w tej chwili wygląda RoVeReK.
W trakcie modyfikacji jest: Licznik
Tak jak wspomniałem wyżej zrobiłem błąd, że pomalowałem wskazówki na czerwono i dlatego zmieniam licznik na ten MG ZR.
A tak wygląda w tej chwili.
Zmiana foteli na pół-skórki ZR
Obicie skajem elementu boczka drzwi
Plany:
-tylny zderzak od ZR, bo ten co mam to jednak nie to samo.
Ostatnio zmieniony przez thef Wto Maj 24, 2011 18:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 15:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
co do zderzaka tylnego to może spróbuj pomalować tą listwę chromowaną pod kolor? tak samo przód
Nie, nie Listwy chrom na zderzakach zostają. Bardzo ładnie się komponują z tym kolorkiem.
[ Dodano: Sro Maj 25, 2011 11:53 ]
Panowie, mam dylemat.
Mam europejski licznik od R25
I mam też angielski od MG ZR
Na początku był plan, że kupuje licznik od R25 i przekładam do niego tarcze od licznika angielskiego ZR, ale teraz sam już nie wiem co robić
Podpowiedzcie coś.
Mi te logo do niczego nie jest potrzebne. Dla mnie chodzi tylko o wygląd. A zegary od ZR są zajebiaszcze. Szkoda, że licznik od MGF, TF nie pasują, bo też są fajne.
adamsky napisał/a:
Harry napisał/a:
lepiej od rover'a, bo po co Ci logo mg ?
bo chyba tylko BRM miały białe tarcze... a weź kup taki licznik
BRM też miał czarne.
Krzysi3k napisał/a:
Ej, ale boczków jeszcze nie widziałem
A widzisz. Właśnie po ten dział powstał.
szoso420 napisał/a:
fajnie wygląda tylko brakuje jeszcze gleby
Nad glebą pomyślimy.
Ale jak gleba to i muszę felgi zmienić. Bo ET35.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum