Te z przestawionym (przynajmniej które widziałem) to jeździły całkiem sprawnie - tylko że obroty są w przedziale 1100-6000 i ma mniejszego kopa na wyższych obrotach - wyłączone VVC
Witam.
U mnie był przestawiony rozrząd o jeden ząb to miał mniejszego kopa do 4500rpm. Ale nie było to aż tak zauważalne. Samochód gasł przy ruszaniu (przede wszystkim na skręconych kołach) i po tym się kapnąłem, że coś nie tak. Poza tym co jakiś czas wyskakiwał błąd P0170. Tutaj błędu nie ma także ja bym sobie dał spokój bo to może być coś dużo poważniejszego...
Ja się zastanawiam nad sprzedażą swojego MG ale cena to 15000zł bez negocjacji. A poza tematem to masz może jeszcze lotkę na sprzedaż bo pisałem do Ciebie ale nie odpowiadasz nic... Kumpel chce kupić do swojej 25.
A poza tematem to masz może jeszcze lotkę na sprzedaż bo pisałem do Ciebie ale nie odpowiadasz nic... Kumpel chce kupić do swojej 25.
Niestety już nie mam
I dziwne bo nie mam żadnej nie przeczytanej wiadomości a w przeczytanych też nie. Widnieje u Ciebie w Do wysłania czy Wysłane ? Bo jak wysłane to nie wiem.. może odczytałem myślałem że odpowiedziałem i usunąłem bez odpowiedzi - trudno mi powiedzieć w każdym razie nie mam już lotki mam krokowca tylko a reszta gratów chwilowo nieosiągalna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum