Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2009 Posty: 189 Skąd: Z mieszkania
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 21:56
a ja sie zastanawiam czy mam czujnik czy nie. Ni widze tam nic za kolo lusterka ale....mam takie cos ze jak pada deszcz, jade, wlaczam wycieraczki na szybkie ruchy, wycieraczki zasówają i staje na swiatlach a wycieraczki zwalniaja same albo nawet zatrzymuja sie na chwile. Z poczatku myslalem ze to zalezy od obrotow silnika, mniejsze obroty, slabsze ladowanie i wycieraczki zwalniaja, ale jak stane i dam mu gazu to i tak wycieraczki dalej wolna chodza i przyspieszaja jak ruszam z miejsca. Czy to moze swiadczyc o obecnosci czujnika czy to normalne w nowych samochodach ze wycieraczki zwalniaja jak samochod stoi ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 21:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam
podepnę się pod temat może ktoś podpowie co trzeba posiadac aby uruchomic czujnik deszczu rozumię że sam czujnik a gdzie instalacja czy coś jest w podsufitce
Gogo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum