Panowie, widziałem wiele schematów różnych itd.
Także na pierwszej stronie zdjęcia, ale nie wole zapytać.
Bo mówią żeby montować to na rurce od westegate do kolektora. A z tego co tu wynika to na tej innej. Czy to trzeba zamontować na rurce gdzie są dwie strzałki czy na tej małej gdzie jest tylko jedna?
I czy zarówno się na niej montuje mbc i wskaźnik doładowania czy na różnych?
[ Dodano: Sro Lip 21, 2010 13:46 ]
Z tego co mi się wydaje to do rurki na pierwszej fotce trzeba wpiąć wskaźnik, a na drugim mbc, nie myle się?
Mam pytanie po co jest MBC i czy te MBC jest konieczne? jeśli chce tylko zwiększyć moc mego roverka bez montowania jakichś wskaźników w kabinie (dla podniety ciśnienia) i gdzie podczepić manometr by ustalić ciśnienie? oraz czy ten wskaźnik jest konieczny w kabinie. Pozdro.
Rachalko, mbc Manual Bost Control ustawiasz sobie na nim graniczne ciśnienie Wskaźnika nie musisz montować na stałe i trójnikiem musisz sie wpiąć w wężyk od zaworu westage przy turbinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum