A mam pytanie odnośnie dodatku do czyszczenia wtryskiwaczy do diesla stp. czy mogę wlać całą butelke do baku w którym jest ok 25l ropy? jest napisane ze butelka na 50l ale ciężko w tych czasach zalać do fula? czy stanie się coś jak wleję wszystko czy lepiej np pół flaszki teraz i przy kolejnym tankowaniu ok 20-30 litrowym resztę?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 31, 2011 09:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A mam pytanie odnośnie dodatku do czyszczenia wtryskiwaczy do diesla stp. czy mogę wlać całą butelke do baku w którym jest ok 25l ropy? jest napisane ze butelka na 50l ale ciężko w tych czasach zalać do fula? czy stanie się coś jak wleję wszystko czy lepiej np pół flaszki teraz i przy kolejnym tankowaniu ok 20-30 litrowym resztę?
hey,
nic się nie stanie, po prostu będziesz miał większe stężenie, w rozłożeniu na np. 50 litrów przez dłuższy czas byś miał ten środek w obiegu, czyli układzie, więc dłużej czyścił by wtryski, a tak będziesz miał krócej ale za to z podwójną siłą
no właśnie ja też z takiego założenia wychodzę ale znalazłem jakiś środek gdzie było wyraźnie napisane że MINIMUM 50l ropy na flaszke tego preparatu. wieć po co by było to minimum tak podkreślone. żeby nie było że mi za bardzo przeczyści...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum