Wiec dziś zamontowałem sobie moduł SD-2 i po prostu rewelacja Wygoda na plus i z użycie prądu na min W końcu jakieś droższe światła mijania można zakupić
Co do instalacji to poszło bardzo szybko, bo nie wiedziałem, dopiero dziś odkryłem, ze w naszej puszce na bezpieczniki pod kierownica są fabryczne wyjścia na: +12V stale , +12V pod kluczyku I , +12V pod kluczyku II, +12 od pozycyjnych
Przewody na lewy i prawy drogowy spiąłem razem i wpiąłem się od razu pod wtyczkę przy kierownicy. Zrobiłem takie przejście na wsuwce i spince ze zawsze można odpiąć to i powrócić do orig. stanu
Wyłącznik do modułu dałem na kabel od masy Co do oslepiana to jest to nie mozliwe po stojąc przed autem 2m można się spokojnie patrzyć pod rożną wysokością i nikogo nic nie razi.
Brt, Napisz na PW ile byś za to chciał to naprawdę wsadzę sobie do malucha. Tylko mam obawy ze może nie działać bo nie zawsze jest 13V od alternatora
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum