Jakby byli zainteresowani - moge odświeżyć moją ofertę na polarki Softshell'e też są, ale prawdę mówiąc cenowo z haftem wychodzą sporo drożej. Generalnie oferuję hafty na prawie każdym materiale.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 19:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też bym się skusił na polarka, a nawet softshella. Jesień już i niedługo zima, wypadałoby założyć coś cieplejszego. Mam nadzieję, że Zarząd klubu nie ma nic przeciwko wykorzystaniu
logo na nadruku? Nie chcę powtórki z naklejek na szyby . I pewnie sami zainteresowani będą musieli nadać bieg sprawie, bo sądząc po wcześniejszych postach to nawet na Euro 2012
się nie wyrobimy
Widzę, że parę osób chętnych by się znalazło. Wieczorem wrzucę kilka przykładów wraz z cennikiem. Niestety, moja ostatnia propozycja została przyjęta mocno negatywnie przez uzytkownika o nicku Walkie - ale widocznie na wszytskich forach tak samo się traktuje konkurencję, a ww.użytkownik, pomimo zapewnień, tematu nie ruszył... Jak pisałem wtedy - Wasz klub - Wasza sprawa, ja tylko haftuję polarki
Nie wiem jak w tej sytuacji wyglada sprawa z Waszym logo klubowym (andrew0503 - poprosze o szczegóły tej sprawy na pw)
Nadesłanie mi na pw gotowych projektów znacznie usparwni wycenę i proisiłbym o dogadanie się, co i gdzie ma być wyhaftowane, bo za chwilkę zacznie się koncert życzeń i zrobi się bałagan.
Jak ktoś będzie miał zastrzeżenia co do ceny - zapraszam go do dowolnego punktu w kraju haftującego polary i niech zapyta o cenę np 10 szt.:) Albo dostanie bana na wejsciu, albo minimum np.50 sztuk.
Nie wiem jak w tej sytuacji wyglada sprawa z Waszym logo klubowym (andrew0503 - poprosze o szczegóły tej sprawy na pw)
Sprawa wygląda tak, że logo jest własnością Klubu i należałoby akcję rozpocząć od prośby do Zarządu o zgodę na jego wykorzystanie. Wystarczy napisać mail na adres zarzad(at)roverki.pl.
Nie ja póki co, mam inetres w tym, aby na polarze umieszczać logo danego forum. Jako wykonawca otrzymuje zlecenie na dany wzór, a czy zlecający ma prawo do jego powielania lub rozpowszechniania to już jakby nie mój interes.
W praktyce każdy uzytkownik polara z logiem klubu winien miec takie pozwolenie na wykorzystanie wzoru wydane indywidulanie.
Ja na przykład nie wiem i nie mam pewności, że mail wysłany pod wskazany adres to np właściwa osoba do podejmowania takich decyzji... Równie dobrze moge wysłać zapytanie na każdy inny adres i odpowiedź pozytywną traktowac jako wiążącą, a sama rozumiesz, że to bez sensu...
Wychodze z założenia, że jeżeli klubowicze zgłaszają się z chęcią wykonania odzieży z wzorem, który jest własnością klubu, mają na to przyzwolenie władz swojego forum. Nie mi to rozstrzygać i ja w takie sprawy nie ingeruję, a i nie mam czasu na takie rzeczy jak pisanie do władz każdego z forum, które u mnie robi polary.
Projekt + akceptacja + zamówienie = realizacja.
A co na projecie to mi obojętnie, moze byc logo, moze byc swinka - nasz klient - nasz Pan
Więc osoby chętne na polarki z logiem Klubu niech po prostu czują się poinformowane o właściwej drodze postępowania. To tyle.
Adres zarządu jest (a przynajmniej powinien być) powszechnie znany Klubowiczom. Można również w razie wątpliwości wysłać zapytanie do prezesa Klubu, którego dane kontaktowe znajdują się na stronie klubowej.
Markzo, pomimo moich szczerych chęci, raczej nie nastawiałbym sie optymistycznie do Twojego pomysłu - na wielu forach poprostu wspiera się "swoich" nawet jeżeli nic nie robią w temacie, a gdzie dopiero komuś "obcemu" zlecić wykonanie polarków - przecież zarobi na tym nie wiadomo jakie kokosy
Dajcie znać, jak już ustalicie wspólne stanowisko w temacie wzoru i możemy działać.
Jak na moje "oko" to pewnie że możesz, ale idąc tym samym tropem, jak rozwija się cały ten temat, polarka dostaniesz już na "gwiazdkę" ale 2020 roku
Ja na wykonanie potrzebuje dwa tygodnie przy większej ilości, ogarnianie listy forumowych zamówień, to czasami miesiąc lub dłużej i tym sposobem zrobi się połowa listopada. Biorąc pod uwage opóxnienia w dostawach, przelewach oraz natłoku pracy na Poczcie Polskiej w okresie przedświatecznym, żeby zdążyć z tematem w tym roku to w zasadzie ostatni dzwonek...
Polarki cenowo przedstawiały się tak wiosną tego roku:
Męskie - cena 130 zł.
Damskie - cena 145 zł.
Cena może byc ciut niższa/wyższa, ale to dosłownie róznica max 10 zł - wszytsko zalezy od wzoru. W koszty podane powyżej wliczona jest wysyłka do klienta.
Koszt samego softshella to około 150-160 zł + trzeba doliczyć koszty haftu. Szczerze powiem, mało tego sie robi, bo cena z haftem to około 200-220 zł, a to już niemała kwota, ale oczywiście, jak klient sie uprze, to damy radę. Jest też opcja podesłania swojego ubrania, wtedy odchodzi koszt zakupu softshella u mnie, bo co tu ukrywac - cen promocyjnych na to poprostu nie mam , natomiast w polarach mogę zawsze coś "ugryźć" zamawiając wieksza partię, która i tak zejdzie, a z softami róznie bywa.
To poznaliśmy cennik oraz wzór. Drążymy temat dalej? Są chętni? Ranki coraz zimniejsze,
wieczory też , fajnie było by przybrać coś ciepłego a jednocześnie wskazujące do zamiłowania do marki auta
Zarząd niech się nie martwi, prośba o wykorzystanie logo będzie
Na razie nie chcę szanownemu Zarządowi zawracać głowy, tym bardziej przed zlotem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum