nie wiem gdzie mieszkasz LEOON bo jak cos moge podac namiar w okolicach slaska...za takie preloenie 100 zl koles bierze wiec jak kupisz tanio lampy z calymi szklami to sie oplaci...
W Świdwinie, zachodnipomorskie. Na zlot niestety się nie wybieram, praca nie daje możliwości czasowych, tak to jest jak sie opony robi, a szkoda bo nigdy na zlocie nie byłem i z chęcią bym pojechał.
Tomi napisał/a:
A to są tylne lampy angielskie i europejskie? Dawno się tak nie uśmiałem
Tomi, na mojej prawej lampie widnieje napis ENGLAND na lewej nie, jeżeli chodzi o przeciwmgłowe to mam je po prawej stronie a powinno być po lewej bądź obu stronach.
Do tego muszę jeszcze wymienić sworznie wahacza, ale z tego co widzę to wahacz jest jako całość. W sumie z wymianą tej części się liczyłem ale o światłach... zaskoczył mnie strasznie.
pgrad napisał/a:
Za 150zł + ewentualna przesyłka (kurier 18zł) mogę Ci to wysłać bo mi zalega ta lampa.
Cena dobra odezwę sie na priv jak coś. Rozumiem, że lampa w dobrym stanie, zaczepy itd?
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 06:38
Leoon napisał/a:
Tomi napisał/a:
A to są tylne lampy angielskie i europejskie? Dawno się tak nie uśmiałem
Tomi, na mojej prawej lampie widnieje napis ENGLAND na lewej nie, jeżeli chodzi o przeciwmgłowe to mam je po prawej stronie a powinno być po lewej bądź obu stronach.
A co ma być napisane skoro tam je wyprodukowano... podobnie jak cały samochód.
Jeśli Twoje logika byłaby słuszna, widniało by obok siebie: England, Hong Kong, Japan & Australia
A tak na serio, to pewnie masz przepaloną żarówkę, ponieważ te lampy są symetryczne i wszystkie światła występują po obu stronach (zarówno wsteczne jak i przeciwmgielne).
A tak na serio, to pewnie masz przepaloną żarówkę, ponieważ te lampy są symetryczne i wszystkie światła występują po obu stronach (zarówno wsteczne jak i przeciwmgielne).
zerknę zaraz na żarówki
[ Dodano: Pią Paź 07, 2011 09:07 ]
PTE napisał/a:
Minuta szukania. To zapewne tajwańskie DEPO.
a te lampy z linki to syf jakiś?
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 08:20
Ten producent produkuje również do 4-setki... i do R400 to jest syf. Do R25 i MG dają radę... i wydaje mi się, że powinny świecić lepiej od wypalonych już trochę, używanych oryginałów.
faktycznie problemem była żarówka diagnosta normalnie mistrz. Ja nie muszę się znać co od czego jest i dlaczego nie świeci, ale żeby facet który decyduje o dopuszczeniu auta do ruchu takie babole robił to aż strach pomyśleć i do tego bierze za to kase
faktycznie problemem była żarówka diagnosta normalnie mistrz. Ja nie muszę się znać co od czego jest i dlaczego nie świeci, ale żeby facet który decyduje o dopuszczeniu auta do ruchu takie babole robił to aż strach pomyśleć i do tego bierze za to kase
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum