Wysłany: Sro Paź 12, 2011 18:52 Witajcie po latach
Tak jak w temacie chcę się przywitać po latach z prześwietnym Towarzystwem ludzi zakochanych w tej angielskiej marce. Piszę "witajcie po latach" bo jakieś 3 tata temu miałem przyjemność należeć do Was ale pewnie dla tego, że jestem z natury małomówny to mnie PT Admini eksmitowali. Nie mogłem się w żaden sposób zalogować to zarejestrowałem się ponownie
Zatem WITAJCIE
Włodek
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 12, 2011 18:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Moja Mrowke też eksmitowali, ale przed zlotem wróciła hehe
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
że jestem z natury małomówny to mnie PT Admini eksmitowali.
Drogi Włodku, zatem nie pozostaje Ci nic innego, jak zabierać głos w pewnych sprawach
Skoro posiadasz R75, na pewno możesz wiele napisać w kąciku technicznym jemu przeznaczonym
Cytat:
Moja Mrowke też eksmitowali, ale przed zlotem wróciła hehe
Też mogłaby coś od siebie napisać... np. ponarzekać na Ciebie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
o pompce sprzęgła to wiem tyle co tu przeczytam i tyle co Boncki podpowie . Faktem jest że już przerabiałem naprawę w stylu "pakuły i lakier pod oring" a także odpowietrzanie oraz demontaż pompki sprzęgła. Teraz czekam za pompką po regeneracji więc będzie kolejne doświadczenie - montaż Tyle w temacie pompka sprzęgła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum