Wysłany: Nie Paź 23, 2011 17:37 Mój pierwszy Rover! :) 200 vi
Witam jestem tu nowy, postanowiłem się przywitać i pokazać czym jeżdżę
Jak widać na zdjęciach Rover 200 Vi 145KM.
Kupiłem go od mojej mamy. U mnie w domu jest żelazna zasada, mama wybiera "budę", a mój ojczym silnik. Adam zawsze bierze najmocniejszą jednostkę napędową jaka jest dostępna Teraz mama śmiga blisko 300 konnym Foresterem. Stąd 200 vi.
Roverek z wyglądu prezentuje się średnio, mama nieźle go poprzycierała z każdej strony. Jednakże pod względem mechaniki jest więcej niż bardzo dobrze. Poniżej link do filmu pokazującego na co go stać. Film prezentuje konkretnie moje auto. Czekam na komentarze
kolejny czarny mat w Wawie ciekawe jak będzie wyglądało porównanie czarnego matu w wersji foliowej i papierowej Kolega dudekmiś z wawy ma folią zrobionego R200 na czarny mat.
oj soorry ... literki mi się poprzestawiały ... miało być lakierowej a nie papierowej ... bo zrozumiałem, że będziesz swojego lakierował na czarny mat a nie oklejał folią ... ale jak widzę to też będzie folia ... wiec możesz podjechać na spota warszawskiego (pewnie właśnie się odbywa) i obejrzeć "live" jak to wygląda na aucie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum