Widzę sam nie masz pomysłu na to auto i tak kombinujesz, najpierw nieudany krok w kierunku cult style z deklami od mietka, a teraz sam nie wiem co to bo z tymi pastelowymi kolorami to chyba bardziej w kierunku "kitty style"...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 20:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
rovek, kupiłem te felgi używane i ranty też już są do roboty.... Orientujesz się może ile może kosztować renowacja z piaskowaniem i malowaniem?? Nie sprzedawaj te felgi bardzo dobrze pasują do R200
Pytałem w różnych zakładach, cena za piaskowanie i malowanie proszkowe to 50-70 zł za sztukę. Dla mnie jest to za dużo na 4 felgi, wole kupić pistolet za ok 100 zł i samemu wypiaskować, co do malowania niedaleko mnie jest zakład z komorą malowania proszkowego, dam chłopakom na flaszke i mogę wybierać kolor jaki chce.
Jeżeli nie masz zaplecza mechanicznego zawieź felgi do piaskarza, nie powinien dużo wziąć, znajdź zakład z komorą, pomalują i myśle że całość wyniesie nie więcej niż stówe.
[ Dodano: Czw Lis 10, 2011 12:33 ]
michfra88 napisał/a:
Nie sprzedawaj te felgi bardzo dobrze pasują do R200
Tak sobie, rant mi się w nich podoba, kupiłem je okazyjnie i nie widzę sensu ich na razie sprzedawać. Naciągnę na nie oponki 185/55 i zobacze jak to będzie wyglądać. W przyszłym sezonie będe przymierzał się do 16" albo nawet 17" ale wcześniej będe musiał zawieszenie zrobić. W zime ściągne stare oponki i reanimuje felgi.
Jeżeli nie masz zaplecza mechanicznego zawieź felgi do piaskarza, nie powinien dużo wziąć, znajdź zakład z komorą, pomalują i myśle że całość wyniesie nie więcej niż stówe.
Chyba śnisz. Za 100zł to mało kto się podejmie pomalować (no chyba że po znajomości dobrej) tak żeby miało to ręce i nogi.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
rovek, kupiłem te felgi używane i ranty też już są do roboty.... Orientujesz się może ile może kosztować renowacja z piaskowaniem i malowaniem?? Nie sprzedawaj te felgi bardzo dobrze pasują do R200
Ja płaciłem 70-75 pln/szt. za piaskowanie i lakierowanie proszkowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum