Witam, pochwale się swoim Roverkiem. Moja 25 kupiłem w maju i jest to mój pierwszy w życiu samochód. Auto sprowadzone było pod koniec 2009 roku z Włoch od pierwszego właściciela, w Polsce jestem drugim właścicielem. Na liczniku jak kupowałem było 148 tyś km, teraz jest 158, możliwe, że to realny przebieg, znalazłem na nim naklejke z wymiany oleju we włoszech w 2009 jak miał 120 pare tyś. ponadto auto wcale nie dymło przy ostrym butowaniu jak jeszcze był bez przeróbek więc silnik chyba w niezłym stanie. Od spodu auto też wygląda bardzo ładnie, w ogole nie pordzewiałe. Nistety poprzedni właściciel troche go zaniedbał, po kupnie wymiłem przepływomierz, zrobiłem rozrząd i wymieniłem filtry, i rezystory dmuchawy.
Modyfikacje:
W chwili obecnej mam strumienice zamiast katalizatora, a kata sprzedałem za 660zł Egr został zaślepiony.
Oprócz tego są jeszcze mapy mafless i wtryski sdi. Moc jest naprawdę duża Wygląd zewnętrzny jest świetny i nie zamierzam go zmieniać. Uledz zmianie może lekko wnętrze a dokładniej kierownice chciałbym wymienić na skórzaną i może fotele kupić półskóre od MG.
Nagłośnienie:
-Radio Sony Mex- bt2600 z bluetoothem i sterowaniem przy kierownicy
-Głośniki Clarion dokładnie niewiem jakie
-wygłuszenie dzwi
-mały subwoofer pod fotelem pasażera
Ostatnio zmieniony przez Mundekk Pon Maj 28, 2012 21:01, w całości zmieniany 10 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 04, 2011 17:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum