Wysłany: Nie Mar 27, 2011 21:00 1% twojego podatku
Witajcie
Jeśli jeszcze nie rozliczyliście się z podatku i nie macie pomysłu, co wpisać w rubryce o przekazaniu, 1% na rzecz organizacji pożytku publicznego.
Szczera prośba na szczytny cel na rehabilitację dla małej Patrycji Stopyra,
więcej informacji
Gdyby ktoś był chętny przekazać 1% na rehabilitację mojego synka to byłbym niezmiernie wdzięczny, pieniążki trafiłyby do Fundacji z którą umowę mają rehabilitanci mojego małego i mamy tam subkonto, później z tych pieniedzy można kupić potrzebne przybory rehabilitacyjne.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
magneto, dokładnie, nie wszyscy trzymają pity do końca kwietnia
Swoją drogą przyznam się, że nie sprawdzałęm na początku jakie to "inftytucje" mogą przyjąć 1% i szukałem na forum i w necie możłiwości przelania na Roverki.pl he he
Fajnie by było wspomóc, ten jeden 1% to zawsze paręładnych groszy...chociaż chore dzieci wazniejsze....
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Jak co poniektórym wiadomo oczekujemy niebawem córki, która niestety ma bardzo poważną wadę serca i po urodzeniu będzie wymagała około 8 do 10 operacji oraz długotrwałego leczenia i rehabilitacji
W związku z powyższym prosimy o wsparcie
Jeśli jeszcze nie rozliczyliście pitów i nie macie pomysłu na wykorzystanie tego 1%
to prosimy o wsparcie Naszej Córy
Fundacja Serce Dziecka
im. Diny Radziwiłłowej
KRS 0000266644
Helena Lasota
ważne żeby podać imię i nazwisko, bo inaczej pójdzie po prostu na fundację ogólnie a nie na konto osobowe Heleny
Swoją drogą przyznam się, że nie sprawdzałęm na początku jakie to "inftytucje" mogą przyjąć 1% i szukałem na forum i w necie możłiwości przelania na Roverki.pl he he
nie ma możliwości - był już temat na forum.
Swoją drogą ja przyjąłem taką zasadę "oddawania" tego 1 % dla przeróżnych fundacji.
Zawsze wybieram lokalną fundację wspomagającą szpital/oddział/ etc. dla dzieci.
we Wrocławiu jest takie "słynne" Hospicjum dla dzieci na ul. Bujwida - i zazwyczaj tak robię.
Zresztą staram się od kilku lat wplynąc na ludzi aby wlaśnei na swoje lokalne fundacje/hospicja oddawali tą część podatku.
Swoją drogą przyznam się, że nie sprawdzałęm na początku jakie to "inftytucje" mogą przyjąć 1% i szukałem na forum i w necie możłiwości przelania na Roverki.pl
Aby móc dostawać te 1% trzeba się zarejestrować na liście organizacji pożytku publicznego. Wprawdzie klub mógłby bez większych problemów to zrobić bo choćby działalność okołozlotowa podchodzi pod promowanie bezpieczeństwa ruchu drogowego, ale jak to było poruszane na walnym, to doszliśmy do wniosku, że są bardziej potrzebujący od nas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum