E tam mrozy . Pierwszy spontan spot in garage już za nami dzieki Leszczu wyciek płynu zlokalizowany we wtorek eR idzie do mechaniora bo cieknie z pompy albo z pod pompy.
Leszczu masz u mnie kolejnego browara. Dzięki wielkie za mobilizację
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Hehe mój idzie do mechaniora w poniedziałek. Mam nadzieję, że ogrzewanie powróci
A spot w taki mróz to trochę hardcore, też jestem za przeczekaniem, ale może po prostu jestem słabą jednostką
A macie może chłopaki pomysł gdzie w Białym mogę wymienić czujnik temperatury? Przy tej temperaturze dłużej się silnik grzeje i obroty wariują...
A macie może chłopaki pomysł gdzie w Białym mogę wymienić czujnik temperatury?
Wymiana czujnika temperatury nie jest jakaś skomplikowana naprawa, więc każdy mechanik z tym sobie poradzi. Żeby nie te cholerne mrozy to i nawet na spocie moglibyśmy go wymienić. A sama widzisz, że pogoda zniechęca, nawet wychodzenia z domu.
W połowie następnego tygodnia ma się dużo ocieplić, więc wtedy można byłoby coś zorganizować.
Mam już ogrzewanie i żaden mróz mi już nie straszny, moge jechać na spota nawet na Syberię
Diagnoza - stary silnik pozostawił mi w układzie chłodzenia pokaźną ilość oleju. Nagrzenica już czysta, zostało jeszcze przepłukać układ żeby pozbyć się resztek syfu. Aaa Leszczu, czujnik dziś dotarł, ale na razie wożę go w torebce
Mam już ogrzewanie i żaden mróz mi już nie straszny, moge jechać na spota nawet na Syberię
Diagnoza - stary silnik pozostawił mi w układzie chłodzenia pokaźną ilość oleju. Nagrzenica już czysta, zostało jeszcze przepłukać układ żeby pozbyć się resztek syfu. Aaa Leszczu, czujnik dziś dotarł, ale na razie wożę go w torebce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum