Tak, to ten element, a czy na tym można polegnąć... chyba ze ktoś próbował wyrwać albo przegrzał przy wylucie.
Jedz do kogoś kto ma pojęcie o lutowaniu i hot air, to ten twoj elektronik chyba uzywa transformatorówki że boi się do tego podejść, przecież to minuta roboty i moja pani wyciąga takie elementy jak mi się nie chce to ja nie wiem co to za elektronik i chyba ma strasznie grube włosy
Albo wyślij to do mnie to tego samego dnia ci odesle, wrzuć do przesyłki browarka wypije sobie przy skrobaniu kleju i bedzie ok , pokryjesz przesyłke w dwie strony, dane o immo jest zapisane tylko w c46 a nie we flashu sterownika. Przesyłka w dwie strony wyjdzie ci około 26PLN., a nie 200zł.
Jakbyś się zdecydował to pisz gg 1885452
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 19:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum