Pisałem ostatnio do firmy z Olkusza w sprawie tulei o ceny i terminy realizacji zleceń.
Kupiłem już cukiery Febi, więc interesuje mnie komplet bez cukierów. Zostaje jeszcze kwestia tulei przedniego stabilizatora, trzebaby go zmierzyć i podejrzewam, że też byłby do zrobienia.
Za komplet bez cukierów usłyszałem 700zł, więc ponad 400zł taniej niż w strongflexie (bikopur). Wykonanie ma im zająć podobno ok 3 dni.
Jak uda mi się określić, czy w moich przednich wahaczach sworznie są wymienne czy nie i będę wiedział czy mi potrzebne całe przednie nowe wahacze czy da radę podmienić tulejki będę zainteresowany kupnem w/w zestawu.
Przy zamówieniu grupowym może udałoby się utargować jakiś dodatkowy rabat. W razie czego do Olkusza mam ok 40km, mógłbym podjechać ewentualnie z kimś z Krakowa po odbiór.
Pozdr.
Kuba, ja się z nimi ugaduję oddzielnie. Potrzebny lekko zmodyfikowany zestaw bo niektórych elementów potrzeba mi mniej niektórych więcej.
Tak czy inaczej główne elementy idą takie same i byśmy mogli ogarnąć to razem
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Dostałem odpowiedź na maila i niestety ale chyba ktoś nie chciał nawet go dokładnie przeczytać. Trudno
Jednak dowiedziałem się że w specyfikacji którą bym chciał wiele nie zaoszczędzę. A nawet zapłacę więcej.
Ogólnie chciałbym tuleje o twardości 90Sha (czyli sport ze strongflex`a) w kolorze czarnym. Taka opcja to +25% ceny. A ceny takie jak sport ze strongflex.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
elementy 1/2/3/4. Razem to będzie 10 elementów za 350zl z przesyłką pod drzwi.
twardość mogę zrobić od 35Ash(jak plastelina) do 95Ash (bardzo twarde) twardość regulowana komputerowo co 5Ash.
Warunek min. 6 chętnych
_________________ Tomcata na części info na PW
Ostatnio zmieniony przez dobryziom Sro Lut 22, 2012 15:31, w całości zmieniany 1 raz
R200 Coupe Turbo & V8
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 22, 2012 13:16
dobryziom napisał/a:
może uda mi się zorganizować dobre zestawy w fajnych pieniądzach ale musze zebrać grupę chętnych im więcej tym lepiej bo można zbić cenę...
szczegóły:
2 elementy na stabilizator od strony grodzi, jednoczęściowe w rozmiarach 19/23 i 25mm
http://www.ebay.co.uk/itm...=item35a711119e
elementy 1/2/3/4. Razem to będzie 10 elementów za 350zl z przesyłką pod drzwi.
twardość mogę zrobić od 35Ash(jak plastelina) do 95Ash (bardzo twarde) twardość regulowana komputerowo co 5Ash.
Warunek min. 6 chętnych
link nie bangla i czy to podejdzie do mojego MG ZS ?
tak na szybko wymaga to jeszcze wnikliwej weryfikacji ktora zrobie na spokojnie...
omawiane elementy:
No1. BRAKE REACTION BAR MOUNT BUSH x 2
No2. FRONT INNER TRACK CONTROL ARM BUSH x 2
No3. FRONT ANTI ROLL BAR BAR LINKS x 4
No4. FRONT ANTI ROLL BAR MOUNT x 2*
tak na szybko wymaga to jeszcze wnikliwej weryfikacji ktora zrobie na spokojnie...
omawiane elementy:
No1. BRAKE REACTION BAR MOUNT BUSH x 2
No2. FRONT INNER TRACK CONTROL ARM BUSH x 2
No3. FRONT ANTI ROLL BAR BAR LINKS x 4
No4. FRONT ANTI ROLL BAR MOUNT x 2*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum