Takich lamp w Polsce nie kupisz, a w UK też są trudne do zdobycia.
no to mnie pocieszyłeś:D a polerowanie od wewnątrz nie dało by podobnego efektu? Kiedyś na angielskie stronce gość się oferował że robi coś takiego z tylnymi lampami za 60 funtów (~300 zł) plus wysyłka tam i z powrotem ok 200 zł razem 500 co wychodzi bardzo dużooo jak dla mnie.
Z JDM to ma tyle wspólnego co maluch z limuzyną, z resztą 3/4 Hond to JDM które mają tyle samo wspólnego co Twój Rover.
Podpisuję się pod tym. Wiecie w ogóle o co 'kaman' w JDM? Rover i JDM - kompletna bzdura, nawet Civic mb6 (6 generacja 1.8 vti) nie będzie JDM, może być co najwyżej JDM look.
To te same co pokazywałeś wyżej. Jedne z najładniejszych. Jak będziesz brał, bierz od razu dwa komplety, jeden będzie dla mnie.
ciekawe jak z wysyłką? muszę się dowiedzieć
Gekus napisał/a:
davidp, zrób Roverkowi clean-looka, czyli usunięcie wszelkich listew, znaczków itp.
Powinno być ciekawie.. Do tego gleba i dobre koło.
Planuje tak zrobić zderzaki i tylną klapę tylko jak dzisiaj usłyszałem cenę za zaspawanie listew chrom i tych mniejszych "szpar" w zderzakach to spadłem z krzesła i chyba kupie "HOT AIRA" i sam to zrobię. Fele już mam a na gleba na wiosne
[ Dodano: Pią Lut 17, 2012 18:10 ]
Czajcie jaki wieś o boże....
[ Dodano: Sob Mar 24, 2012 19:15 ]
No i nastała wiosna i nadszedł czas modów oto pierwszy jak dla mnie jest Mega Kosmos zakochałem się w tym przodzie:D
Planuje tak zrobić zderzaki i tylną klapę tylko jak dzisiaj usłyszałem cenę za zaspawanie listew chrom i tych mniejszych "szpar" w zderzakach to spadłem z krzesła
To znaczy ile
davidp napisał/a:
No i nastała wiosna i nadszedł czas modów oto pierwszy jak dla mnie jest Mega Kosmos zakochałem się w tym przodzie:D
slax, ja rozmawiałem z paroma osobami w tym lakiernikami to mówili że co by nie zrobić będzie pękać, jedyne rozwiązanie to zaspawać plastikiem, wtedy nie powinno pękać
Dokładnie tak jak kozik mówi zderzak jest elementem podatnym na drgania szczególnie na polskich drogach i będzie pękać lecz i tak postanowiłem zrobić to włóknem i żywicą później zderzak został poszpachlowany i poddany paru próbom wytrzymałości (zaginanie i delikatne "klupanie" młotkiem) nie pękło nigdzie więc myślę że trochę to wytrzyma a jak pęknie to kupie HA i to pospawam od zera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum