Planuje grupowy zakup elementów zawieszenia z poliuretanu do R200, R400, R25 oraz MG ZR. Może uda mi się zorganizować zestawy w fajnych pieniądzach ale muszę zebrać grupę chętnych im więcej tym lepiej
Tytułem wyjaśnienia... Produkty wykonane z poliuretanu posiadają wielokrotnie lepsze właściwości, niż tradycyjne części wykonane z gumy. Daje to gwarancję zwiększonego bezpieczeństwa, lepszej wytrzymałości i trwałości zawieszenia, a co za tym idzie o wiele więcej przejechanych kilometrów bez napraw.
Szczegóły:
2 elementy na stabilizator od strony grodzi, jednoczęściowe w rozmiarach 19/23 i 25mm
elementy 1/2/3/4
No1. BRAKE REACTION BAR MOUNT BUSH x 2
No2. FRONT INNER TRACK CONTROL ARM BUSH x 2
No3. FRONT ANTI ROLL BAR BAR LINKS x 4
No4. FRONT ANTI ROLL BAR MOUNT x 2* 19/23/25mm
wersja NORMAL - o twardości ok 80shA zbliżona do oryginalnej stosowanej przez producenta pojazdu, jednakże wykonanie z poliuretanu gwarantuje trwałość i przedłużoną żywotność zawieszenia
wersja SPORT - zalecana do pojazdów tuningowanych (np. obniżanych), zawieszenie staje się dużo sztywniejsze, stosowana w zawieszeniach sportowych twardość ok 90shA
Warunek min. 6 chętnych
lista:
1.dobryziom
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 25, 2012 14:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dobrze, to tak dla pewności zapytam.
Do R400 mk2 to który katalog z podanych pasi?Też byłbym chętny, ale mam wątpliwości czy akurat do tej wersji mają w ofercie.
Czy oprócz wyszczególnionych elementów wchodzi w grę cos więcej?Potrzebuję tylnich dużych cukierków, a jak już kupować zestaw to i je bym wymienił.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
oj więcej informacji nie posiadam tyle co na stronie czy były jakieś różnice miedzy mkI a mk II raczej nie ale dla pewności musisz zajrzeć do RAVE i porównać...
Różnice są prawie pewne, mk I były robione na Concerto, a mk II na Civicu.
Raczej zastanawiałem się czy zawieszenie od R25 nie będzie podobne.Zerknę do Rave, ale niestety jakiś czas temu próbowałem ściągnąć nową wersję Rave, ale link nie działał więc porównania do R25 nie będe miał.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum