Karim,
ja ze slax, nie mamy spin. A nawet jak się okazało b. dobry kontakt. On już wie o co chodzi. Jeszcze raz wielkie dzięki z góry slax,
[ Dodano: Sro Mar 14, 2012 20:03 ]
Karim O1.04 jest zlot (otwarcie sezonu) na lotnisku w krzywej. Chcesz to wpadaj to się tam gdzieś na miejscu spikniemy pogadać
Dawaj. Pogada się normalnie i w ogóle się poznamy. Przynajmniej jednego będę normalnie znał przed jakimś spotem rover'ów. Bo na razie moim to wstyd na jakiś spot jechać
Dobra mam nadzieje ze dam rade:D to sie zgadamy co do krzywej jeszcze, a moj to lepszy?:D nadkole mi rdza bieze i dzwi i bleee, ale wszystko do zrobienia:D na rok 2013 bd igla
_________________ Był 620Si 96' 131KM+LPG -> Jest R25 01' 103KM
Na 2013 mój może też. Chyba, że znajdę prace to wtedy zmiana na E38 albo MG ZT, ewentualnie klasyk w126 coupe bo na utrzymanie e31 to mnie nie bedzie stać. A w jakim stanie jest mój to widziałeś także twój raczej jest lepszy
Ja rovera dopiero co kupilem wiec zostawie go sobie na dluzej juz i doinwestuje, a jezdzi mi sie nim dobrze chodz spalanie wieksze od 1.6 co mialem i troche boli jeszcze ale za moc i wygode wybaczam mu:D Na krzywej staniemy sobie na uboczu i nikt uwagi nie bd zwracal chodz jak mojego wymyje i pojade pasta pod kolor nadwozia to ruda sie zamaskuje:D
Plan na dzis rozebrac caly tunel i dobrac sie do czarnych elementow tak jak panel nagrzewnicy, zegarek, i reszta i wszystko idzie w carbon, chodz po ksztaltach widze ze bd ciezko to okleic ale czego sie nie robi dla swojego widzi mi sie:D
Hehe. No to grzeb i od razu daj jakieś fotki taka moja prośba. Bo może ja jak nie zmienie rover'ka też będę oklejał tunel to mogło by mi się przydać.
A na krzywej może jakaś jedna prosta co? Tak aby nie katować ich ale zobaczyć jak dwa 620Si koło siebie idą??
Tz. ja nie oklejam calego tunelu tylko od zegarka po ramke skrzyni biegow, bo to sa czarne elementy a carbon fajnie pasuje do szarej reszty Co do prostej zobaczymy bo mi cos z ukladem paliwowym nie tak bo mam blad w kompie. I mi sie kreci do 5,5 tylko:D ale bd mogli wlanac jakas rolke co by z kreski opon nie psuc
Plany przelozone z carbonem dzialam od jutra rana
No mi chodzi głównie własnie o panel klimy jak to okleić estetycznie. Bo listwy na drzwiach to pikuś. Jak będzie Ci sie chciało to wytłumacz koledze co i jak? Ta folia jest termoaktywna tzn. w skutek podgrzania np. suszarka czy czymś daje się formować np. do okrągłych powierzchni jakie mamy w klimie?
A na krzywą dawaj. Chociaż się pogada i się spotka na żywo. Pzdr.
Tak folia jest termokurczliwa i suszareczka jak podgdzewasz to sie robi elastyczna, mysle ze dam rade zrobic ladnie panel od podgrzewania napewno bd foty jutro:D
Zgadamy sie gdzies przed wjazdem i razem wjedziemy i sie ustawimy gdzies i bd dobrze. Ja moze moje ori luxury w polerke walne i wypoleruje chociarz lakier i rdze zamaskuje, i z niczym wiecej na zlot nie zdarze:D
EquinoX, spotykamy się w Różańcu na parkingu pod kościołem.
Zaznaczone na mapie literką B. Każdy kto będzie roverkiem to tam spotkanie nasze. Godzine jeszcze ustalimy bo nie wiemy jak kto będzie wyjeżdżał.
http://mapy.google.pl/map...sp=1&sz=17&z=17
[ Dodano: Czw Mar 15, 2012 23:51 ]
[EDiT]: Wstępnie z Karim'em się zgadaliśmy na godzine 12 pod tym kościołem.
Ja tam lece autostradką centralnie na lotnisko, nie możemy się tam w jakimś miejscu umówić po prostu ?
Jeżeli nie to postaram się pod ten kościół trafić
Ty ale zjazd jest w krzyżowej i tak z autostrady także tak czy tak będziesz tamtędy przejeżdżał a i tak pewnie większość z nas tam będzie przed 12.
Jak będzie tyle osób co w tamtym roku to my nawet własnych aut nie znajdziemy. Haha. A tak to będziemy bez problemu wiedzieli gdzie stoimy. A potem jak się pogada itd można wrócić na lotnisko. Przecież to jest kawalątek od lotniska
EquinoX ja tez lece autostrada od Świętoszowa, i potem zjezdza sie przed krzyzowa. Mozemy w razie wu numerami sie wymienic.
Nius z dzisaj Oklejone carbonem zegarek, panel od nawiewow, ramka radia, schowek pod radiem, klapka od popielniczki i ramka przy biegach jak dla mnie super to wyglada chodz jeszcze musze nabrac wprawy w oklejaniu Ale narodzil sie jeszcze jeden pomysl na to. wieczorem foty wrzuce.
[ Dodano: Sob Mar 17, 2012 19:53 ]
Mała aktualizacja
[ Dodano: Nie Mar 25, 2012 18:57 ]
Mała sesyjka:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum