Witam kolegę z okolic. Gratuluję auta, gdyż chciałem zauważyć, że sprzątnąłeś mi je z przed nosa (poznałem po zdjęciach) . Zadzwoniłem do sprzedawcy w poniedziałek i dowiedziałem się, że w niedzielę poszedł, ale i tak był już dla Ciebie zaklepany. Na szczęście, szybko trafiła się okazja w Koszalinie i tamtego wziąłem, chociaż w benzynie, a miałem smaka na diesela. Tak czy siak, jak dla mnie bardzo fajny Roverek (w końcu sam chciałem go kupić), życzę aby sprawował się jak najlepiej i bezawaryjnie
Tez było co przy nim robić na dzień dobry mechanik skasował mnie 1800zl rozrzad zawieszenie i inne pierdoły nie mówiąc już o klamkach które były wyrwane i trzeba było drugie kupić.
Tez było co przy nim robić na dzień dobry mechanik skasował mnie 1800zl rozrzad zawieszenie i inne pierdoły nie mówiąc już o klamkach które były wyrwane i trzeba było drugie kupić.
mój tez miał powyrywane klamki ale zastosowałem małe wkrety i jest spoko co do autka to fajnie wyglada felge wieksza mógłbys załozyc ile dałes za kiere bo tez takiej szukam
mój tez miał powyrywane klamki ale zastosowałem małe wkrety i jest spoko co do autka to fajnie wyglada felge wieksza mógłbys załozyc ile dałes za kiere bo tez takiej szukam [/quote]
ZA KIERE + KLAMKI JEDYNE 180ZL Z PRZESYŁKA WRAZENIA Z JAZDY ZE SKÓRZANĄ KIEROWNICA BEZCENNE
mój tez miał powyrywane klamki ale zastosowałem małe wkrety i jest spoko co do autka to fajnie wyglada felge wieksza mógłbys załozyc ile dałes za kiere bo tez takiej szukam
ZA KIERE + KLAMKI JEDYNE 180ZL Z PRZESYŁKA WRAZENIA Z JAZDY ZE SKÓRZANĄ KIEROWNICA BEZCENNE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum