Wysłany: Pon Mar 26, 2012 10:51 JrDarus - Rover 200 Si
Witam
Chciałem wszystkim przedstawić mój pierwszy samochodzik Rover 200 Si 1.4 16V jestem z niego bardzo zadowolony, choć początki były trudne i niekiedy kosztowne, brak miłości jaki otrzymał od poprzedniego właściciela doprowadził samochód do marnego stanu, lecz ja go pokochałem od pierwszego wejrzenia i tak już zostało. Jego 103 konne serduszko bije bardzo przyjemnie choć niekiedy głośno.
Obecny przebieg : 201000km
Wyposażenie :
Klimatyzacja
ABS
1 poduszka powietrzna
Skórzane fotele
Elektryczne szyby
wsp.kierownicy
centralny zamek + pilot
imobilizer
Uchylne z tyłu
Alufelgi
Tarcze przód i tył
Co zrobiłem :
Gdy kupiłem samochód tylne łożyska buczały więc wymienione, wahacz lewy przód stukał również wymieniony, pierścień na przegubie prawy przód pęknięty więc wymieniony cały przegub zewnętrzny, wiadomo też płyny, filtry itp. Naprawiona cała masa usterek elektrycznych.
Dołożone:
Podłokietnik
Radio LG LAC6800R
CB Radio President Johhny II
Przekaźniki zamykania/otwierania (kierunkowskazy)
Wstawienie 6 masażerów w fotel kierowcy
Kontrolka rezerwy By Adi-mistrzu
Oświetlenie: Podsufitka oraz bagażnik LED
W planach :
Tłumik sportowy
Angel Eye's
Progi/dokładki od MG ZR
Alufelgi 17'' MG ZR
Wygłuszenie kabiny
Montaż Car Audio
...
Gdyby coś sie kiedyś jeszcze przypomniało czy coś to dopiszę
Jakiekolwiek propozycje co do upiększenia auta mile widziane
Poniżej pare fotek:) Pozdrawiam
[/b]
Ostatnio zmieniony przez jrdarus1 Pon Mar 26, 2012 15:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 10:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Raptile, ,,Jan niezbędny" za niedługo idzie do kosza bo się połamał . Jak na razie jestem na bezrobociu lecz jak tylko będzie przypływ gotówki to startuuje z modami
jeśli chodzi o moje zdanie na temat tego autka to z zewnątrz te listwy czarne albo w kolor albo zaspawać i w kolor, skoro boczne masz w kolorze to te czarne rzucają się w oczy
wewnątrz to bym tylko wywalił to kiczowate drewno które z powodu koloru auta nijak się nie komponuje z nim, albo zamalować na czarno albo okleić czymś, aluramki na zegary albo i nie jak Ci pasuje i koniecznie foteliki wypastować
jana wywalić to już wiesz że musisz
felunie czarne do tego autka super pasują
Tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum