crasul: możesz napisać gdzie robiłeś tę skrzynię? I ile za robotę wzięli? Kiedyś chcialem oddać do zrobienia swoją to wszędzie kręcili nosem, żę albo niemożliwe, albo nieopłacalne.
musiało coś źle być poskłądane ... u mnie mechanik 4x składał skrzynię, bo po złożeniu nie było wstecznego .... ale wszystko sprawdzał na stole, zanim wkładał skrzynię do auta ...
musiało coś źle być poskłądane ... u mnie mechanik 4x składał skrzynię, bo po złożeniu nie było wstecznego .... ale wszystko sprawdzał na stole, zanim wkładał skrzynię do auta ...
dokładnie skrzynię sprawdza się na sucho przed jej założeniem do samochodu
No widać się mechanikowi śpieszyło i nie posprawdzał. Dziwi mnie tylko to, ze wymieniał jedynie łożyska na dyfrze (jeszcze mówił, że skrzynia wygląda na stan idealny) i nagle się okazuje, że nie ma piątego biegu.. Mógł tam coś poprzestawiać przy wymianie łożysk i łapy wysprzęglika (skrzynię kupiłem od R25 a w Accordzie jest inna..)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum