muszę zacząć działać w temacie na nowo widzę trochę chętnych się urodziło, w wolnej chwili postaram się skontaktować z tym człowiekiem i jeszcze raz sprecyzować chętnych na zamówienie, sfinalizować to
Mili Państwo i jak z gałkami? Ja mogę napisać do sprzedającego i podpytać o temat, ale nie wiem czy już ktoś nie ruszył z tematem. trzeba by się ogarnąć
Pisałam z producentem powiedział że już tych gałek nie produkuje.
Nie pytałam co jeśli zamawialibyśmy 10szt bo temat umarł. Ja pasuje, kupiłam już inną gałkę
Taką jak miałam - silverstone org. moja była cała obdrapana i wkurzało mnie to, więc chciałam wymienić. Teraz czeka aż w końcu się zbiorę i podjadę na wymianę.
(ja wiem ze to dla Was bułka z masłem, ale niestety jak się nie ma o tym zielonego pojęcia to trzeba bulić )
alexkret, takie gałki robi własnie ten facet z allegro i już tylko takie produkuje. Tylko do modelu R400 i 600. Dużo różnią się te gałki od tych z R75 ? Widziałem że są krótsze. Da rade je jakoś spasować ?
Jeżeli to jest lista do tej drewnianej "podświetlanej" gałki :
1. kruszan
2. gierczol
3. KRYS
4. made07
5. Verneur
6. Dzieju
7. Sintram
8. Legwan1989
9. Boyka
10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum