mariuszlol23, Stabo jest to samo tylko na niemiecki rynek ale kosztuje więcej minus Stabo jest ze nie ma Multibandu i trzeba go będzie przestroić na Polske
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 22:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kupiłem sobie to radyjko Stabo xn3001e, czyli dokładnie to samo co Johnny 2.
Ogólnie jestem zadowolony, tylko mam problem z obsługą tego radia, ale może to wina przyzwyczajenia do alana 109.
1. Gdy chce ustawić SQ to w alenie godzina 9/10 i zero szumów, a tutaj szumy znikają przy godzinie 15. Czy to jest normalne??
2. Jeśli na automatycznej blokadzie szumów przepuszcza jakieś głosy i je przerywa bo są za slabe, to najlepiej zmienjszyc czułość radia na RF? Czy lepiej ręcznie ustawiać SQ?
3. I najlepiej podajcie jak wy używacie tych dwóch gałek czyli SQ i RF?
_________________ ROVER TO 3 SŁOWA:KLASA, STYL I WYGODA
hej,
mam taki problem. chciałbym kupić szwagrowi dobre radio cb. mój szwagier twierdzi, że jedynym słusznym producentem jest President, który model byście polecili? najlepiej takie do 800zł. z góry dzięki
Radio się mieści w srodkowa konsole tylko trzeba z tylu wywiercić otwory żeby kabel od anteny przeciągnąć
Może moje pytanie jest głupie, ale jestem totalne zero w sprawach CB.
Otóż dokładnie którędy najlepiej się puszcza kable do CB radia, które będzie zamontowane w schowku na kasety?
Ja miałem na stale otwór w dachu i puściłem kabel środkowym tunelem tam do tylu schowka Tylko ja to miałem na stale i tylko antenę wykręcałem bo mnie denerwowała zabawa z chowaniem kabli i anteny Ale dokup sobie kabla i z końcówkami i beczka i git
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum