a z ciekawości ile za takie felgi w takim stanie ?
. Ja ostatnio kupiłem używane 15" z rantem do odmalowania dość okazyjnie stąd moje pytanie. ET35 6,5" i z założonymi oponami 195/50 r 15
dużo do wystawania poza nadkola im nie brakuje. ale gdzieś doczytałem że et35 było oryginalnie ale 185/55.
dużo do wystawania poza nadkola im nie brakuje. ale gdzieś doczytałem że et35 było oryginalnie ale 185/55.
W oryginale było ET45mm. Dlatego Ci nie wystają poza obrys, bo szerokość jest tylko 6,5". Gdybyś miał już szerokość np.7" i więcej przy ET35mm to już by wystawały.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nic nadzwyczajnego. Felgi od MG. FOTKA . Nie wiem jeszcze czy będą malowane, czy też nie, na razie kombinuje Wiem, że będe jezdził bez tych zaślepek MG ;0p
Jak założysz, pochwal się, chętnie zobaczę jak auto bliźniacze do mojego będzie wyglądać
Dekielki na Alle, jasna sprawa Cena byla dość niska, bo zapłaciłaem 700zł za 17calowe felgi z 3 oponami, 4 opone dokupiłem, powinna być za godzinke mysle, ze ze wszystkim zamkną się w 900 zł, ale jak sprzedam dekielki, stare felgi i jedną oponę, która mi została z kompletu, to niewiele mnie wyniosą.
Był plan malować na czarno, ew grafit ale na razie brak funduszy krzykneli 400zł
[ Dodano: Czw Maj 10, 2012 10:37 ]
Ciekawostka: Z tyłu widnieje napis "MADE IN POLAND". To na pewno ROVEROWSKI oryginał, więc o co kaman ?
felga w jakim kolorze w tym zestawieniu wypada najgorzej
To prosty rebus. Czarna.
jedyna racjonalna opcja w której zagłosował bym na srebrną to przy firmowym samochodzie jak masz do wyboru czarna stalówkę albo srebrne alu i to tez po namyśle haha
ja jestem za grafitem ewentualnie takim odcieniu tytanu. ale jak narazie nie masz kasy to zestaw żeby samemu felgi podlakierować wiadomo to nie piaskowanie i efekt słabszy to koszt 60-80 zł materiał i jakieś 2-3 dni roboty tylko do odtłuszczenia przed lakierowaniem zdecydowanie polecam zmywacz sylikonu. bo ja moje felgi zebździłem ekstrakcyjną i wyszło mocno średnio. ale malowałem dzisiaj zderzak i już jestem pewien że to przez benzynę. a jaka frajda że samemu coś zrobisz
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 22:28
dobryziom, nie popadajmy w skrajności - nie zawsze dobrze to wygląda, kumpel w czarnym evo pomalował ori 17-ki na czarno i gorzej wygląda to niż wcześniej, za to ma białe 18-ki na lato i o niebo lepiej ale to już inna historia.
Własnie wróciłem z czwartkowych krakowskich spotów. A więc tak. Felgi przełożone, robią robotę niesamowitą. Jestem zakochany po uszy. Zostaje przy srebrnych, czarne mi się na te chwile odwidziały. Auto klei się drogi jak cholera. Coś pięknego. Ogołnie pięknie. Z wad, które na razie widać to troche jest sztywniej, ale i tak myslałem, ze będzie gorzej, nie ma dramatu, ale trzeba zmienić styl jazdy, bo profil 65 więcej wybaczal i jest trochę mniej zrywny niż na zimówkach ale to również oczywiste. Ogólnie nic nie ociera, pasują idealnie. Jestem bardzo zadowolony Fotki wrzucę jutro, bo nie moge się dodzwonić do fotografa, który miał je wysłać.
[ Dodano: Pią Maj 11, 2012 02:07 ]
Co do czarnych felg, to po głębszym zastanowieniu, dochodzę do wniosku, ze ma to sporo wad. Optycznie pomniejsza felgę, wtedy ani wyglądu, ani komfortu jazdy, po drugie wszystko jest pięknie jak tarcze i zaciski tak pięknie kontrastują jak na tych fotkach, u mnie nie ma co się tak prezentowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum