Ze zdjęcia tej pokrywy wychodzi na to że strzelił mi IGN SW A. rozszyfruje mi to ktoś? Cóż to takiego? Szukałem w RAVE ale jakoś nie potrafię znaleźć. A co do postępów czemu nie ma iskry. Rozebrałem kopułke wyczyściłem szmatką i szpic papiurem i zero poprawy. Jutro ok 10 będę miał do odbioru nową kopułkę i palec i wtedy się przekonamy. Niech mi ktoś powie w jaki sposób demontowany jest paluch? Zwrócić na coś uwagę?
Odkręcasz jedną jedyną śrubę do niego przykręconą i się zsuwa.
Sprawdź tez ten bezpiecznik przy pomocy miernika ustawionego na sprawdzanie ciągłości. I możesz spróbować go wymienić jak jest spalony.
Właśnie mam zamiar zabrać ze sobą miernik i sprawdzić ciągłość. Ale póki co to nie mam jak odebrać części z Goduli Musze czekać do minimum 13
[ Dodano: Czw Cze 14, 2012 14:26 ]
Jest Ciągłość Kopułka i Palec wymienione wczoraj ale pojawił się nowy problem. Po wjechaniu w sporą kałuże zgasł i nie zapalał po 5-10 minutach już odpalił wiec poczekałem jakieś pół godziny i wróciłem do domu. Podejrzewam że Cewka się zalała. W jaki sposób można ją obudować lub przenieść?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum