Pasuje wam idealnie oryginalny podłokietnik z Coupe do R200? Bo u mnie jak docisnę go do 'panelu' sterowania szybami to z tyłu brakuje mi centymetra wykładziny i widać śrubę od ręcznego.
siedzi idealnie ja musiałem jeszcze przyciąć sam przód bo odpychał od sterowania szybami, dzisiaj jeszcze przykręciłem do nowych mocowań i siedzi mocno
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tak sobie myślę, bo jeżdżąc czasami mercedesem B, tam podłokietnika używam praktycznie ciągle jadąc po mieście, oparty łokieć i zmieniam sobie biegi kulturalnie delikatnie.
I tak sie zastanawiam.. przydaje się podłokietnik w R200/25 ? Bo raczej się nie sięgnie do gałki biegów. Tak samo np mając łokieć na podłokietniku trzymać kierownicę sobie delikatnie ? Czy tylko tak sie opieracie dla wygody i ręka po prostu sobie leży?
zależy wszystko od gabarytów kierowcy i pozycji za kierownicą jeśli ktoś siedzi jak na taborecie to podłokietnik może co najwyżej posłużyć pasażerom z tyłu jako stolik
ja swój jeszcze skręciłem śrubami na kątownikach bo latał a zastanawiam się czy nie podciągnąć rury z klimy do podłokietnika zawsze by można jakąś puszkę chłodzić z lekka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Czy ktoś z Was miałby wkład do podłokietnika? mam sam podłokietnik bez wkładu (czy kasetowy czy pusty dla mnie bez znaczenia) będę wdzięczna jak byście wiedzieli gdzie znaleźć.
Szukałam na all, pisałam do sprzedawców i niektórych sklepów ale nic nikt nie ma. Może być jakiś zamiennik mi to objętne byle by coś było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum