Właśnie wyglądały ładnie,nawet u mechaniora byłem, bo nie miałem takiego długiego klucza,i powiedział że to nie świece, mechanior mi nic za bardzo nie mógł powiedzieć, bo on się głównie dislami zajmuje, a to znajomy więc nie jechałem do innego żeby zemnie nie zdar, za pożyczenie klucza. Teraz nawet jakoś ciężko mi pali wam powiem, troszeczkę trzeba dłużej pomęczyć rozrusznik żeby zapalił. Sprawdzałem też kable te nowe, bo niby Bosha, ale nie podobają mi się, jakieś sznurki w środku zamiast przewodu, to we wszystkich teraz kablach tak jest A sprawdzałem je czy nie robią przepięcia, jak już było ciemno, odpaliłem i pryskałem na nie lekko tym pryskałem do mysia okien, i wszystko wydaje się być ok, a jednaj nie jest
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 08, 2012 21:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum