bo potrzeba było naprawdę mocnej żabki i dwóch osób do odkręcania
jak i tak byla do wymiany to trzeba bylo wziasc duzy srubokret, mlotek i porzadnie przyp..... i juz by bylo po sprawie
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 17:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Markp3 [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 22:24
Do odkręcenia zapieczonej nakrętki-tulejki przy klamce dobrze użyć klucza francuskiego, w moim przypadku zdał egzamin i obyło się bez pomocy. Co do wklejania tulejki nie zawsze wytrzymuje to próbę czasu. Ja kleiłem dwie klamki, jedna trzyma prawie dwa lata, druga wytrzymała kilka dni. Czasami tworzywo (plastik) traci swoje własności wytrzymałościowe i staje się kruche. W takiej sytuacji lepiej kupić nowe klamki, które są dostępne w sklepach internetowych i na allegro w cenie od 15 do 19 zł. (klamki do R400 i Hondy Civic 6 gen, są takie same). Niestety nowe klamki do przodu od stron pasażera mają otwór na zamek. Ja wkleiłem w ten otwór od wewnątrz metalową zaślepkę. Wygląda dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum